Enez Gönüllüleri Keşan'da Bir Araya Gelecek

Enez Gönüllüleri Keşan'da Bir Araya Gelecek
Kartopu Enez Gönüllüleri Derneği, Keşan'da yemek düzenliyor.

Kartopu Enez Gönüllüleri Derneği, Enez gönüllülerini Keşan'da bir yemekte buluşturacak. Geceye Grup Dörtyol ve Ayşe Engin Aslanca da katılacak.

Enezlileri, Enez'de görev yapmış, Enez'e emek vermiş Enez gönüllüleri Edirne'nin Keşan ilçesinde bir yemekte buluşacak.

Derneğin daha önce Edirne ve İstanbul'da bu tür toplantılar düzenlediğini hatırlatan Dernek Başkanı İsmet Esengin: "Bu yemeklerde hem yeni tanışmalar yaşanıyor hem özlem gideriliyor hem Enez'le ilgili anılar ve güncel konular dile getiriliyor hem de Enezli olmasa da Enez'de görev yapmış ya da yazdan yaza da olsa Enez'in havasını solumuş insanların bir araya gelmesi, kaynaşması sağlanıyor. Enez'i, Keşan'ı yönetenler ve yönetecek olanlar da bu gecelere katılarak Enezlilerle tanışmış oluyorlar. Bu amaçla Enez'in geleceği için aday olanları da bu gecemize davet ettik." şeklinde konuştu.

"Keşan olmadan Enez olmaz, Enez olmadan da Keşan olmaz. Keşan ekonomi dünyasında Enezlilerin payının önemi herkesin malumudur." diyen Esengin, tüm Keşanlıların da geceye davetli olduğunu söyledi.

Yemek 1 Mart 2019 tarihinde Keşan'da Binbay Cennet Tepe Restaurant'ta düzenlenecek. Saat 19.30'da başlayacak olan geceye Türk sanat müziği sanatçısı Ayşe Engin Aslanca ve Grup Dörtyol eşlik edecek. Ulaşım için Enez'den araç kaldırılacak. Davetiye bedeli 75 TL olarak belirlendi ve davetiyeler Keşan'da Binbay Restaurant'tan ve Kartopu Enez Gönüllüleri Derneği yetkililerinden (Şaban Nar 0532 295 41 85 - Yalçın Bitikli 0532 497 54 30) temin edilebilecek.