Enez'den Genç Müzisyenlere Çağrı: Sahne Hazır, Hadi Gel Söyle

Enez'den Genç Müzisyenlere Çağrı: Sahne Hazır, Hadi Gel Söyle
Enez'de düzenlenecek etkinlikte kurulacak sahnede performansını sergilemek ister misin?

Enez Belediyesinin öncülüğü ve katkılarıyla Kartopu Enez Gönüllüleri Derneği, Emek ve Lezzet Günleri Etkinlikleri düzenleyecek. Etkinlikler için hazırlıklar sürerken, etkinliklerde kurulacak 'gençler için sahne'de amatör ve profesyonel müzik ve dans gruplarının ve kişilerin sahne alabileceği öğrenildi.

3-4 Ağustos 2019 tarihlerinde düzenlenecek etkinliklerde Enez'in el emeklerinin ve Enez'e özgü lezzetlerin yer aldığı mini bir çarşı kurulacak. Enez Gençlik Parkı'nda kişisel resim ve fotoğraf sergileri açılacak. Ayrıca kurulacak sahnede amatör ve profesyonel müzik ve dans grupları da sahne alarak etkinliğe katkı sağlayacak.

Düzenlenecek etkinlik ile ilgili açıklama yapan Kartopu Enez Gönüllüleri Derneği Başkanı İsmet Esengin; etkinliğin amacının Enez'in turizme yönelik gücünü, çeşitliliğini, özgünlüğünü, kapasitesini ve Enezlilerin katkı payını ortaya çıkarmak olduğunu söyledi. Esengin: "Başlattığımız bu etkinliklere Enez ve köylerinden geniş bir katılım bekliyoruz. Aynı gün Dedeağaç'tan gelecek olan 40-50 kişilik bir misafiri de bu zaman dilimi içinde Enez'de göreceğiz. Hedefimiz; bu etkinliğin Enezlilerin seyirci kalacakları değil, olayın gerçek unsurları olarak rol alacakları, hedef kitlesi yabancı turistler olan bir festivale dönüşmesidir." dedi.

Etkinlik alanında kurulacak ve sloganı "Sahne hazır... Hadi gel söyle!" olan 'gençler için sahne'de amatör ve profesyonel müzik ve dans grupları ile kişilerin sahne alabileceği belirtildi. Bu konuda bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler 0532 332 54 57 numaralı telefondan Hüseyin Akman’ı arayabilecekler.