ETUS Örnek Alınmaya Devam Ediyor!

ETUS Örnek Alınmaya Devam Ediyor!
Yalova'dan gelen heyet, Edirne Toplu Ulaşım Sistemini (ETUS) yerinde inceledi.

Yalova Belediyesi tarafından görevlendirilen heyet, Edirne Toplu Ulaşım Sistemini (ETUS) incelemek üzere Edirne'ye geldi. Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır ve kurmaylarıyla görüşen heyet, ETUS'u ve tesislerini incelediler.

Yalova Belediyesi Ulaşım Danışmanı Fatih Ayan, Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kaan Dumantepe ve Yalova Belediyesi Ulaşım Zabıta Sorumlusu Adem Pişkin, Edirne’ye gelerek ETUS'u inceledi. Heyet, Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erdal Uygun ile görüşerek sistem hakkında bilgi aldı.

Yalova'da halen minibüsçülüğün bireysel olarak yapıldığını belirten ETUS Başkanı Hakan Giyik: "Arkadaşlarımız Edirne’ye gelerek sistemimizi yerinde incelediler. Kendilerine havuz sistemini, sistemin nasıl işlediğini ve sistemde hayata geçirdiğimiz mesafeye göre ücretlendirme ile 24 saat kesintisiz ulaşım çalışmalarımızı aktardık. ETUS’a benzer bir sistem geliştirmek veya aynısını uygulamak istiyorlar. Bizler bu konuda diğer illerde olduğu gibi Yalova’ya da elimizden gelen katkıyı yapmaya hazırız." dedi. EJH