Eyüpsultan'daki Fabrika Yangını Devam Ediyor: 1 Kişiden Haber Alınamıyor

Eyüpsultan'daki Fabrika Yangını Devam Ediyor: 1 Kişiden Haber Alınamıyor
İstanbul Eyüpsultan'daki otomobil yedek parçası üreten bir fabrikada çıkan yangında hala söndürme çalışmaları devam ediyor.Alınan bilgilere göre, Yayla Mahallesi Pirinççi Köy Yolu Sokak'ta otomobil filtresi üreten iki katlı...

İstanbul Eyüpsultan'daki otomobil yedek parçası üreten bir fabrikada çıkan yangında hala söndürme çalışmaları devam ediyor.

Alınan bilgilere göre, Yayla Mahallesi Pirinççi Köy Yolu Sokak'ta otomobil filtresi üreten iki katlı fabrikada, nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Hızla büyüyen yangın için çok sayıda itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekipleri bölgeye çağırıldı.

Kısa sürede büyüyen yangının yandaki fabrikaya da sıçraması üzerine ekipler müdahale ederek sıçrayan yangını söndürdüler.

Jandarma ekipleri ise fabrikanın etrafına güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.

Kaymakam İnceleme Yaptı 

Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, olay yerine giderek inceleme yaptı. Yangının 14.00 civarında başladığını belirten Kara, şunları kaydetti:

Yangın dolayısıyla gerekli çalışmalar 154 itfaiye personeli ve 51 itfaiye aracı ile halen sürdürülmektedir. Bir kişiden haber alınamıyor. İnşallah o kişiye de ulaşabilmeyi, haber almayı ümit ediyoruz. Hepimize geçmiş olsun.

İstanbul'un çok sayıda ilçesinden gönderilen itfaiye ekiplerine sık sık su takviyesi yapılırken ekipler, fabrikanın iç kısmında devam eden yangını hala kontrol altına almaya çalışıyor.

Fabrikanın Duvarları Yıkıldı 

Yaklaşık 10 saattir devam eden yangında duman tahliyesi yapılabilmesi için fabrikanın duvarlarının bir kısmı iş makineleriyle yıkıldı. Henüz haber alınamayan kişiye ulaşma çabaları devam ederken, bölgedeki caddeler araç trafiğine kapalı tutuluyor.