Fatih Portakal: Neden Oy Vermişim Ben Bu İnsana?

Fatih Portakal: Neden Oy Vermişim Ben Bu İnsana?
Muharrem İnce ile Fatih Portakal arasında esen soğuk rüzgar sürüyor. Gazeteci Fatih Portakal son açıklamasında Muharrem İnce’ye verdiği oy yüzünden pişman olduğunu kaydetti.Fatih Portakal sosyal medya hesabı üzerinden Memleket...

Muharrem İnce ile Fatih Portakal arasında esen soğuk rüzgar sürüyor. Gazeteci Fatih Portakal son açıklamasında Muharrem İnce’ye verdiği oy yüzünden pişman olduğunu kaydetti.

Fatih Portakal sosyal medya hesabı üzerinden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin sert üslubuna ilişkin "Böyle bir siyasetçinin olmaması gerekiyor. İnce gibi bir insanın bizi yönettiğini düşünün. Şimdi muhalefetteyken böyle! Acaba iktidara gelse ne olacak? İktidara geldiğinde demokrat bir yönetici olabilecek mi? Hoşuna gitmeyen gazeteciyi Böyle siyasetçi olmamalı. Hiç güven veren biri değil Muharrem İnce.” demişti.

Bu çıkış sonrası ikili arasında atışmalar sürerken son olarak Portakal’dan bir açıklama daha geldi Portakal geçtiğimiz seçimlerde Muharrem İnce’ye oy verdiğini dile getirirken “Şimdiki Muharrem İnce’yi gördüğümde’ neden oy vermişim ben bu insana’ diyorum” dedi. Portakal sözlerini bundan sonraki hiçbir seçim yarışında Muharrem İnce’ye oy vermeyeceğini de belirtti.