Feci Kazada Anne ve Kızı Öldü

Feci Kazada Anne ve Kızı Öldü
Kurban Bayramı tatilinde akrabalarını ziyaret etmek için İstanbul'dan Çanakkale'ye yola çıkan anne ve kızı, Edirne'nin Keşan ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edirne'nin Keşan ilçesinde Yenimuhacir Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Dün akşam saat 19.45 sıralarında Keşan-Malkara Karayolu üzerindeki Yenimuhacir Kavşağı'nda refüje çarpan otomobilin kadın sürücüsü ve yanında oturan kızı hayatını kaybetti.

Malkara'dan Keşan istikametine giden Serpil Ulusoy (53) yönetimindeki İstanbul plakalı otomobil, Yenimuhacir Kavşağı yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yolu ayıran refüje çarptı. Hurda yığınına dönen araçta sıkışan sürücü Serpil Ulusoy olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Merve Ulusoy (19) ise olay yerine gelen kaza kırım ekibi tarafından araçtan çıkarılarak Keşan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Merve Ulusoy, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Merve Ulusoy'un cesedi otopsi için hastane morguna konuldu.

Hurdaya dönen aracın hız kadranının 120 kilometrede takılı kalması dikkat çekti. İnceleme sırasında çalan cep telefonuna yanıt veren jandarma ise yakınlarına Serpil Ulusoy ve Merve Ulusoy'un kaza geçirerek hastaneye kaldırıldıklarını ve Keşan'a gelmeleri gerektiğini söyledi. Serpil Ulusoy'un cesedi kaza kırım ekibi tarafından araçtan çıkarılarak nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından hastane morguna konuldu.

Serpil Ulusoy ve kızı Merve Ulusoy'un, Kurban Bayramı tatilinde akrabalarını ziyaret etmek için İstanbul'dan Çanakkale'ye gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Jandarmanın olayla ilgili olarak başlattığı soruşturma sürüyor.

Hüseyin Ünsal Yücel - Medya Keşan