Fırtına Bekleniyor! 15 Ocak Meteoroloji Uyarısı Yayınlandı

Fırtına Bekleniyor! 15 Ocak Meteoroloji Uyarısı Yayınlandı
Kış mevsiminin etkisini göstermesi ve havaların soğuması ile birlikte, Meteoroloji'nin açıklamaları pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, güncel hava tahminleri ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü...

Kış mevsiminin etkisini göstermesi ve havaların soğuması ile birlikte, Meteoroloji'nin açıklamaları pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, güncel hava tahminleri ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü duyurular yayınlamaya devam ediyor. Gelen son açıklamaya göre, 15 Ocak Saat 23'e kadar fırtına bekleniyor.

Fırtına Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, 12 Ocak'ta başlayan fırtınanın 15 Ocak saat 23'e kadar etkili olması bekleniyor. Fırtına beklentisi ile ilgili yapılan açıklamada ''Doğu Akdeniz'de rüzgarın, yarın (Perşembe) ilk saatlerden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Pazar akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği beklenmektedir.'' ifadelerine yer verildi.

Ulaşımda Aksamalar Oluşabilir

Bugün akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen fırtına nedeniyle, oluşabilecek muhtemel riskler ile ilgili bilgi veren Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ulaşımda aksama olabileceğini belirtti.