Fırtına Uyarısı Yayınlandı! Bugün ve Yarın Fırtına Beklenen Yerler

Fırtına Uyarısı Yayınlandı! Bugün ve Yarın Fırtına Beklenen Yerler
Havaların soğuması ve kış mevsiminin etkisi göstermesi ile birlikte, günlük planlama yapmak isteyen kişiler Meteoroloji'nin açıklamalarını yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü beklenen hava olayları...

Havaların soğuması ve kış mevsiminin etkisi göstermesi ile birlikte, günlük planlama yapmak isteyen kişiler Meteoroloji'nin açıklamalarını yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü beklenen hava olayları ile ilgili uyarılarda bulunuyor.

Fırtına Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, 21-22 Şubat tarihleri arasında Orta Karadeniz'de fırtına bekleniyor. Söz konusu fırtına beklentisi ile ilgili Meteoroloji'nin yayınladığı duyuruda ''Orta Karadeniz’de rüzgarın, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Çarşamba günü sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği beklenmektedir.'' ifadeleri yer aldı.

Ulaşımda Aksamalar Oluşabilir

Bugün ve yarın Orta Karadeniz'de etkili olacağı düşünülen fırtına nedeniyle, oluşabilecek muhtemel risklere dair bilgi veren Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ulaşımda aksamaların oluşabileceğini belirtti.