Garanti Bankasının İsmi Değişiyor!

Garanti Bankasının İsmi Değişiyor!
Garanti Bankası yakın bir süreçte faaliyetlerine yeni ismiyle devam edecek. İşte Garanti Bankası yeni ismi...

Garanti Bankasından yapılan açıklamaya göre, banka yakın bir süre içinde 'Garanti BBVA' olarak hizmet vermeye devam edecek. Yapılan resmi açıklamada, yasal süreçlerin tamamlanmasının ardından bankanın 'Garanti BBVA' markasıyla yoluna devam edeceği bildirildi.

Yapılan açıklamada; Garanti'nin bünyesinde bulunduğu BBVA Grubu'nun yürüttüğü dijital dönüşüm stratejisi doğrultusunda dinamik ve dijital dünyaya uygun olarak yenilenen logosuyla faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda tek bir global markaya 'BBVA'ya dönüştüğü bildirildi. Meksika'da BBVA Bancomer, Arjantin'de BBVA Frances, ABD'de BBVA Compass ve Peru'da BBVA Continental markalarıyla faaliyet gösteren BBVA Grubu'nun tüm pazarlarda 'BBVA' isminin yanındaki ikinci markasını kaldırarak sadece 'BBVA' markasını kullanacağı belirtildi.

Garanti Bankasının internet sitesinden yapılan resmi açıklamada; bu değişimin Türkiye'deki yansıması olarak 2019 yılı içinde yasal süreçlerin tamamlanmasının ardından faaliyetlerin 'Garanti BBVA' markasıyla devam edeceği belirtildi.

Açıklamanın son cümlesinde: "Garanti BBVA, insan odaklılık ve dijitalleşme temelli vizyonuyla, ülke ekonomisine ve topluma katkı sağlamaya ve çağın olanaklarını herkese sunmaya devam edecek." dendi.