Gece Yarısı Deprem! AFAD Tarafından Duyuruldu

Gece Yarısı Deprem! AFAD Tarafından Duyuruldu
Yaşanan depremlere yönelik bildirimler yapılmaya devam ediyor. Gece yarısı meydana gelen deprem bölge halkında korku ve endişeye sebep oldu.Son dönemde Türkiye'de olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler yaşanıyor. Dünya...

Yaşanan depremlere yönelik bildirimler yapılmaya devam ediyor. Gece yarısı meydana gelen deprem bölge halkında korku ve endişeye sebep oldu.

Son dönemde Türkiye'de olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler yaşanıyor. Dünya genelinde de büyüklükleri değişerek yaşanan depremlerde zaman zaman can ve mal kayıpları meydana geliyor. Endişe, panik ve korkuya neden olan depremlerde can ve mal kayıplarının yaşanmaması ise yüreklere bir nebze olsun su serpiyor. Ülkemizde olduğu gibi birçok ülkede de uzmanlar, dünya genelinde depremlerin sıklaşacağını belirtip tedbir ve önlemlerin alınması gerektiğini her defasında hatırlatıyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan duyuruya göre Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde bir deprem meydana geldi.

Deprem 8,12 KM Derinlikte Yaşandı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan verilere göre, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda saat 01.19 yaşanan depremin büyüklüğü 3.6 olarak açıklandı.

Deprem, yerin 8,12 kilometre derinliğinde meydana geldi.