Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Başladı

Geleneksel Ramazan Eğlenceleri Başladı
Edirne Ramazan etkinlikleri 2019 yılında da devam ediyor. Edirne Belediyesi tarafından Gelenesel Ramazan Eğlenceleri düzenleniyor.

Edirne Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve geçen yıllarda her akşam farklı bir mahallede düzenlenen 'Mahallede Ramazan Eğlenceleri', bu sene 1 hafta boyunca Barış Parkı Suni Gölet'de düzenlenecek.

Edirne Belediyesi, 11 ayın sultanı olan Ramazan Ayı'na Geleneksel Ramazan Eğlenceleri ile veda ediyor. 29 Mayıs ile 4 Haziran 2019 tarihleri arasında Suni Gölet olarak da bilinen Barış Parkı'nda düzenlenecek olan Geleneksel Ramazan Eğlenceleri'nin ilk akşamına katılım yoğun oldu. Barış Parkı'nda 250 kişilik kumpanya çadırı kuruldu, el emeği ürünlerin sergilendiği Ramazan sokağı oluşturuldu. Kumpanya çadırında meddah, Hacivat ve Karagöz, orta oyunları, sihirbaz, jongölr, ateşbaz gösterileri düzenlendi.

Ramazan Eğlenceleri, 29 Mayıs ile 4 Haziran 2019 tarihleri arasında her akşam saat 21.30'da Barış Parkı'nda (Şükrüpaşa Mahallesi) Edirneliler ile buluşacak.