Gökhan Tepe Yıllar Sonra Ortaya Çıktı! Son Hali Hayranlarını Şaşırtmayı Başardı

Gökhan Tepe Yıllar Sonra Ortaya Çıktı! Son Hali Hayranlarını Şaşırtmayı Başardı
Türk pop müziğinin sevilen ismi Gökhan Tepe kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? Çocuğu var mı? Gibi merak edilen soruların cevabını sizler için haberimizde derledik.Gökhan Tepe Biyografi8 Şubat 1978 doğumlu Gökhan Tepe; Hüsmen ve...

Türk pop müziğinin sevilen ismi Gökhan Tepe kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? Çocuğu var mı? Gibi merak edilen soruların cevabını sizler için haberimizde derledik.

Gökhan Tepe Biyografi

8 Şubat 1978 doğumlu Gökhan Tepe; Hüsmen ve Sema Tepe çiftinin ilk çocukları olarak İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Gökhan Tepe’nin babası organizatör annesi ise mimardır. İlkokulu, Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim okulunda okuyan Gökhan Tepe’nin Kayhan isimli bir erkek kardeşi vardır.

gökhan tepe

İlkokul döneminde müziğe olan yeteneğinin keşfedilmesinden sonra, 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müzikisi Devlet Konservatuvarı’nda lisans eğitimini tamamlayıp ardından Haliç Üniversitesi Türk Müziği Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Gökhan Tepe boy ve kilosu en merak edilen konulardan biri olup şarkıcı, 1.85 boyunda ve 77 kilogram. Boşş zamanlarını fitness, yüzme, fotoğraf çekme, kitap okuma ve maç izleme ile değerlendiren Gökhan Tepe hangi takımlı? diye yapılan araştırmalarda oldukça fazla. Sıkı bir Beşiktaş taraftarı ola n Gökhan Tepe, gönül verdiği takımın maçlarını kaçırmıyor.

Sezen Aksu’ya hayranlığını sık sık dile getiren Tepe, 1996 yılında prodüktörlüğünü İskenr Ulus’un gerçekleştirdiği ‘Çöz Beni’ adlı ilk albümünü çıkarmıştır. Albümde yer alan 4 parçasına klip çeken şarkıcı, 1999 yılında ikinci albümü olan ‘Canözüm’ albümünü piyasaya sürdü.

gökhan tepe

2000 yılına gelindiğinde albüm çalışmalarına devam eden Gökhan Tepe ‘Benim İçin Ağlama’ dizisinde usta oyuncu Fatma Girik ile birlikte rol aldı. 2002-2006 yılları arasında 4 yıllık bir müzik arasından sonra 2006 yılında yeiden müziğe dönen Gökhan Tepe ‘Yürü Yüreğim’ adlı albümü ile müzik marketlerde yerini aldı. Bir yandan kendisi için albüm çalışmalarına devam eden Tepe bir yandan da başkaları için şarkı çalışmaları yürütüyor.

2008 yılında başrol olarak yer aldığı Elvadda Derken adlı dizinin, Ortadoğu ülkeleri ve Arap ülkelerinde yayınlanmaya başlamasıyla birlikte pek çok ülkede tanınırlılığını arttıran Gökhan Tepe; Mısır, Beyrut, Cezayir ve Katar’da konserler vermiştir.

Gökhan Tepe eşi Aylin Özer ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştur. Çiftin 2019 yılında Denizhan ismini verdikleri ilk çocukları dünyaya gelmiştir.

Gökhan Tepe Albümleri

  • 1996: Çöz Beni
  • 1999: Canözüm
  • 2002: Belki Hüzün Belki De Aşk
  • 2006: Yürü Yüreğim
  • 2009: Vur
  • 2011: Aşk Sahnede
  • 2012: Kendim Gibi
  • 2015: Seninle Her Yere
  • 2018: Yaz 2018