'Gülümseten Düşler Kitaplardan Geçer'

'Gülümseten Düşler Kitaplardan Geçer'
Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü Öğrencileri, 3 sene önce Tokat'ta başlattıkları "Gülümseten Düşler Kitaplardan Geçer" sosyal sorumluluk projesi kapsamında beşinci kütüphanelerini kuruyor."#BirOkusa hayatı...

Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü Öğrencileri, 3 sene önce Tokat'ta başlattıkları "Gülümseten Düşler Kitaplardan Geçer" sosyal sorumluluk projesi kapsamında beşinci kütüphanelerini kuruyor.

"#BirOkusa hayatı değişecek çocukların elinden tutalım #ÇünküSiz yanımızda oldukça daha güçlüyüz." diyen Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü Öğrencileri, beşinci kütüphanelerini Manisa Dereköy İlköğretim Okulunda kuruyor. Sadece kütüphaneyi kurmakla bırakmayan öğrenciler tasarımdan boya badanaya, masa ve rafların montajına kadar her şeyi kendi emekleriyle yapıyorlar.

"Tozlu raflardan rengarenk düşlere" mottosuyla hareket eden Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü Öğrencileri, Türkiye'nin her yerinden kitap desteklerinizi bekliyor.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da trendlere (en çok konuşulan konular arasına) girmeyi hedefleyen Endüstri Mühendisliği Kulübü Öğrencileri, böylelikle daha çok kişiye ulaşabileceklerine ve daha fazla destek alabileceklerine inanıyorlar.

Bu nedenle bu sosyal sorumluluk projesinin daha geniş kitlelere ulaşması için siz de Twitter'dan #BirOkusa #ÇünküSiz etiketleriyle paylaşım yapabilirsiniz.