Günlük 3-4 Saatlik Çalışmaya Aylık En Az 2 Bin TL! İŞKUR Evden Paketleme İşi Nedir? Evden Paketleme İşi Başvuru Şartları

Günlük 3-4 Saatlik Çalışmaya Aylık En Az 2 Bin TL! İŞKUR Evden Paketleme İşi Nedir? Evden Paketleme İşi Başvuru Şartları
Ev hanımı olan ancak aynı zamanda çalışmak da isteyenler için İŞKUR'da paketleme iş ilanları yayımlandı. Evden paketleme ve benzeri işleri ilana koyan İŞKUR sayesinde hanımlar, günlük 3-4 saatlik bir çalışmayla aylık 2.000...

Ev hanımı olan ancak aynı zamanda çalışmak da isteyenler için İŞKUR'da paketleme iş ilanları yayımlandı. Evden paketleme ve benzeri işleri ilana koyan İŞKUR sayesinde hanımlar, günlük 3-4 saatlik bir çalışmayla aylık 2.000 TL elde edebiliyorlar.

Evden Paketleme İşi Nedir?

Evden paketleme işi, genel olarak tam zamanlı ve dışarıda çalışamayacaklar için alternatif bir iş fikridir. Günlük 3-4 saatlik bir çalışma ile ek gelir elde imkanı sağlar. Evinden çıkamayanlar ve ev hanımları için ideal bir iş fikri olan evden paketleme işi, şu anda çok sayıda kişinin ek gelir kaynaklarından biridir.

Genellikle İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlar; nikah şekeri, poşet katlama, bitki çayı paketleme, takı paketleme, mandal montajı, sabun paketleme gibi çeşitli ürünlerin paketlenmesini içerir. Yani, gerekli materyalleri firmadan aldıktan sonra evinizde birleştirerek para kazanmanıza imkan sağlar.

Öte yandan, fabrikalar ya da iş yerleri de bu tip çalışanlara ihtiyaç duyabilir. Ancak evinden çalışmak isteyenler 'evden paketleme' ilanlarına başvurması gereklidir.

İŞKUR Paketleme İşi Başvuru Şartları Nelerdir?

Öncelikle belirtmeliyiz ki bu tip işlere kesinlikle güvenli yerlerden ulaşmalısınız. Bu noktada İŞKUR, en iyi çözüm olacaktır. İŞKUR dışında söylenen ya da görülen ilanlara itibar edilmemelidir.

İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanlara, üye olduktan sonra ulaşabilirsiniz. Ancak genel olarak alım şartlarından bahsedecek olursak; ikamet edilen yerin en önemli kriter olduğunu söyleyebiliriz. Onun dışında işverenlerin belirlediği şartlar değişiklik göstermektedir.

Genel olarak ilanlarda yaş ya da eğitim gibi bir seviye şartı yok. Yani ilkokul mezunları bile rahatlıkla bu işi yapabilir. Başvurular İŞKUR'un resmi internet sitesinden yapılmaktadır.

Günlük 3-4 Saatlik Çalışmaya Aylık En Az 2 Bin TL! İŞKUR Evden Paketleme İşi Nedir? Evden Paketleme İşi Başvuru Şartları

İŞKUR Evden Paketleme İşi Ne Kadar Kazandırır?

İŞKUR'un evden paketleme işi, işverenin ayırdığı bütçeye göre değişiklik göstermektedir. Ancak çok sayıda ilanda genellikle günlük 3-4 saatlik bir çalışmayla, aylık en az 2.000 TL civarında gelir elde etmek mümkün.

İŞKUR Fabrikada Paketleme İşi İlanları 

Öte yandan İŞKUR'da paketleme işlerinin bazıları fabrika ya da üretim alanında çalışmayı da gerektiriyor. Bu noktada eğer ev dışında çalışmaya müsaitseniz, tam zamanlı bir vardiyayla aylık 7.000-8.000 TL civarı gelir elde edebilmeniz mümkün. Şartlar ise yine ürüne ve işverene göre değişiklik gösterecektir.

Tüm detaylar ise yukarıda da söylediğimiz üzere İŞKUR'un resmi internet sitesinde yer alıyor.