Gürkan'a 'Stratejik Vizyon' Ödülü

Gürkan'a 'Stratejik Vizyon' Ödülü
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Stratejik Vizyon Sahibi Siyasetçi Ödülü aldı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Stratejik Vizyon Sahibi Siyasetçi Ödülü aldı.

Türk Asya Stratejik Araştırma Merkezi (TASAM), Milli Savunma ve Güvenlik Enstitüsü (MSGE) ve Nişantaşı Üniversitesi tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen İstanbul Güvenlik Konferansı, Radisson Blu Hotel'de devam ediyor. Yaklaşık 3o ülkeden katılımcıları ağırlayacak olan konferansın bu seneki ana teması 'Yeni Güvenlik Ekosistemi ve Çok Taraflı Bedeli'.

İstanbu Güvenlik Konferansı'nda; toplam 8 kategoride değerlendirilen Türkiye ve dünyadan stratejik vizyon sahibi devlet adamları, bürokratlar, bilim insanları, kurumla, iş adamları, sanatçılar, siyasetçiler ve gazeteci-yazarlar ödüllendirildi. Bu sene 10'uncusu düzenlenen Stratejik Vizyon Ödülleri, 02 Kasım Perşembe akşamı gerçekleştirilen törende sahiplerine tevdi edildi.

Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) tarafından düzenlenen Stratejik Vizyon Ödülleri programında 'Stratejik Vizyon Sahibi Siyasetçi Ödülü'ne layık görülen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan: "Bu ödülü beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan, desteğini esirgemeyen tüm değerli hemşehrilerim adına alıyorum." dedi. EJH