Hemen Başvurun! Ziraat Bankası Herkese Hediye Veriyor

Hemen Başvurun! Ziraat Bankası Herkese Hediye Veriyor
Türkiye'nin kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, 1 Ekim'den itibaren geçerli yeni bir kampanya başlattı. Kampanyadan faydalanmak için 1 Ekim ile 16 Ekim 2022 tarihleri arasında Ziraat Bankası Bankkartınız ile yapacağınız...

Türkiye'nin kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, 1 Ekim'den itibaren geçerli yeni bir kampanya başlattı. Kampanyadan faydalanmak için 1 Ekim ile 16 Ekim 2022 tarihleri arasında Ziraat Bankası Bankkartınız ile yapacağınız alışverişlerde hediye sizi bekliyor.

Tek yapmanız gereken Ziraat Bankası Bankkartınız'la elektrikli ev aletleri ve beyaz eşya satan üye iş yerlerinden alışveriş yapmak.

Bankkart POS cihazlarından tek seferde yapacağınız 5 bin TL ve üzeri alışverişlerinizde 150 TL değerinde Bankkart lira hediye verilecek.

Kampanya süresi boyunca Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Elektrikli Ev Aletleri ve Beyaz Eşya sektöründe bulunan üye işyerlerinde geçerli Ziraat Bank kampanyası için acele edin. Kampanyası için son gün 16 Ekim.

Üye iş yerlerinde yapacağınız 5 bin TL ve fazlası alışverişlerinizde 150 TL değerinde Bankkart Lira kazanacaksınız.

Ziraat Bankası Kampanyasından Hangi Kartlar Faydalanabilir?

Kampanyadan yalnızca Bankkart Business, Bankkart Başak ve Bireysel Bankkart, sahibi Ziraat Bankası müşterileri faydalanabilir.

Hediye Bankkart lira kazanmanız için alışverişinizi Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden yapmanız gerekmektedir.

Ziraat Bankası Kampanyasından Ne Kadar Faydalanılabilir?

Bankkart Lira kazanabilmeniz için alışveriş öncesi kampanyaya katılım sağlamanız gerekmektedir. Her bir müşteri sadece bir kez kampanyadan yararlanabilir.