'İBB Burslarında İkinci Taksit Yattı' Duyurusu Ne Zaman Yapılacak? Kalan 2.250 TL Hesaplara Ne Zaman Yatacak?

'İBB Burslarında İkinci Taksit Yattı' Duyurusu Ne Zaman Yapılacak? Kalan 2.250 TL Hesaplara Ne Zaman Yatacak?
İBB, 75 bin öğrenciye vereceği 4.500 TL'lik burs başvuru sonuçlarını 21 Aralık'ta açıklamış ve ilk taksitlerin de o gün hesaplara yatacağını açıklamıştı. Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan paylaşımda ikinci taksit...

İBB, 75 bin öğrenciye vereceği 4.500 TL'lik burs başvuru sonuçlarını 21 Aralık'ta açıklamış ve ilk taksitlerin de o gün hesaplara yatacağını açıklamıştı. Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan paylaşımda ikinci taksit ödemelerine değinilmemişti. Peki, kalan 2.250 TL'ler ne zaman öğrencilerin hesaplarına yatırılacak?

İBB Burs Sonuç Sorgulama Ekranı 

İBB'nin Genç Üniversiteli Desteği kapsamında başlattığı burs hareketliliğinde başvuru sonuçlarının açıklandığı, sosyal medya hesabı üzerinden duyurulmuştu. İBB'nin resmi internet sitesinden online olarak sorgulanan sonuç ekranında hangi öğrencilerin burs ödemesi alacağı belli olmuştu.

İkinci Taksitler Ne Zaman Yatırılacak?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Instagram hesabından yaptığı duyuruda sadece ilk taksitlerin yatırılacağı yazmıştı. Yani şimdilik 2.250 TL'lik ikinci taksit ödemelerin ne zaman yapılacağı bilinmiyor. Çoğu kişi, ikinci taksit burs ödemelerinin Mart ya da Nisan ayında yatırılmasını bekliyor. Konuyla ilgili olarak şimdilik herhangi bir tarih net değil. Açıklama yapıldığında, buradan duyuruyor olacağız.