İkinci El Otomobil Alacaklara ve Satacaklara Müjde

İkinci El Otomobil Alacaklara ve Satacaklara Müjde
kinci el otomobil alacaklara ve satacaklar için Edirne'nin Keşan ilçesinde kurulan ikinci el açık otomobil pazarı, 20 Ağustos 2017 Pazar gününden itibaren her pazar günü pazaryerinde kurulacak.

İkinci el otomobil alacaklara ve satacaklar için Edirne'nin Keşan ilçesinde kurulan ikinci el açık otomobil pazarı, 20 Ağustos 2017 Pazar gününden itibaren her pazar günü pazaryerinde kurulacak.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, daha önce Keşan Şehirlerarası Otobüs Terminalinin yanında kurulan ikinci el açık otomobil pazarının, 20 Ağustos 2017 Pazar gününden itibaren her pazar günü Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Meydanında kurulacağını bildirdi.

Meydanda hem Galericiler Sitesinde bulunan esnafın hem de vatandaşların bireysel olarak araçlarını 08.00 ile 16.00 saatleri arasında satışa çıkarabileceğini kaydeden Özcan, hem araç satanlara hem de alıcılara hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Özcan, bundan sonra şehir merkezindeki komplekste kurulacak ikinci el açık otomobil pazarına hem alıcıların hem de satıcıların daha kolay ulaşabileceğini, söz konusu pazarın kompleksteki esnafın da işlerine hareketlilik kazandıracağını dile getirdi. EJH