İkinci elde 170 bin TL'nin altına satılan en iyi SUV'lar mest etti!

İkinci elde 170 bin TL'nin altına satılan en iyi SUV'lar mest etti!
Talep- arz ilişkisi kapsamında avantajlı bir hizmet olanağını sizlere sunan markanın araçları fiyat performans ürünü olma özelliklerine sahip durumdadır. Markanın ürünleri her geçen gün uygun fiyatlarından ötürü piyasaya...

Talep- arz ilişkisi kapsamında avantajlı bir hizmet olanağını sizlere sunan markanın araçları fiyat performans ürünü olma özelliklerine sahip durumdadır. Markanın ürünleri her geçen gün uygun fiyatlarından ötürü piyasaya yansımayı başarıyor. Böylelikle kişiler ayrıcalıklı bir hizmet olanağından faydalanarak araç sahibi olabiliyorlar. Araç sahibi olmak isteyenlere özel olarak sunulan imkanların gelecek günler geniş standartlarda genişlemesi beklenen en önemli gelişmeler arasında bulunuyor. Bu arada son zamanlarda özellikle ikinci el piyasasında hareketli bir sezonun yaşanıldığı da biliniyor.

Hareketli Günler Yaşanıyor!

İkinci el araç piyasasında günümüzde hareketli zamanlar yaşanıyor. Dolar kurunda yaşanan ciddi orandaki artışlar ikinci el araç piyasasını ciddi oranda etkiledi. Araç piyasasında yaşanan olumsuzluklardan sonra hükümet harekete geçerek ikinci el araç galerine yaptırımlar getirdi. Buna göre araçlara 6 bin km sınırlaması getirildi. Kişilere özel olarak sunulan bu avantajların ardından araç fiyatlarında sert düşüşler gözlemlendi.

Özellikle yakın bir zaman diliminde yapılması beklenen ÖTV indiriminin ardından araç piyasasında %25 ile %29 arasında bir düşüş çizelgesinin yaşanması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. İkinci el araç piyasasına olan ilgi günümüzde artış göstermiş durumdadır. Bu artışın yaşanması en önemli rolü oynayan etmen hiç şüphesiz ki enflasyon oranları olarak ön plana çıkıyor.

170 Bin Altında!

Piyasalarda yaşanan sert yükseliş hareketlerinin ardından kişiler sıfır araçlara olan talep- arz ilişkisini azaltarak ikinci el araçlara yönlendiler. İkinci el araç sahibi olmak isteyenler için SUV markalar son günlerin en popüler ve 170 bin TL altında satışa çıkarılan araçları olarak güncel fiyat standartlarında piyasada bulunuyor.

Böylelikle kişiler bu araçları alarak hem ekonomik açıdan kar elde etmiş oluyor, hem de özellik ve konfor açısından da kar elde etmiş oluyor. Bu aşamada detaylı bir fiyat araştırması yapacak olursanız; bütçe dostu bir şekilde ikinci el araç satın alabilirsiniz.