İl Milli Eğitim Müdürü Cırıt Personel ve Yöneticilerle Vedalaştı

İl Milli Eğitim Müdürü Cırıt Personel ve Yöneticilerle Vedalaştı
Eskişehir'e atanan Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, müdürlük personeli ve okul yöneticileri ile vedalaştı.

MEB Kararnamesi ile Eskişehir'e atanan Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, müdürlük personeli ve okul yöneticileriyle vedalaştı.

'Başöğretmen' ünvanı ile dikkat çeken Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Kararnamesi ile Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hakan Cırıt, bugün düzenlenen veda toplantısında: "Sultanlar şehri, şehirler sultanı Edirne'de siz değerli personel ve yöneticilerle birlikte çalışmak benim için onur verici oldu. Makamlar gelip geçicidir, her veda yeni bir başlangıçtır." dedi.

Eğitim camiasının fertleri olarak geleceğin teminatı çocukları geleceğe hazırlama görevini yerine getirdiklerini ifade eden Cırıt: "Bu çatı altında faaliyet gösteren hiçbir birim, diğer birimden daha az önemli değildir. Eğitim meşalesinin en yukarılara taşınmasında her bir birimimiz son derece önemlidir. Sizlerle birlikte olduğum süre içerisinde her biriniz görevinizi layıkıyla yerine getirdiniz. Bu anlamda hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bilmenizi isterim ki; serhat şehri Edirne ve eğitimi en iyi yerlere getirmek için çalışan siz değerli mesai arkadaşlarımı her zaman kalbimde taşıyacağım. Makamlar gelip geçicidir ve her veda yeni bir başlangıçtır. Görev yaptığım süre içerisinde bu güzel şehirde hoş bir seda bırakmışsam ne mutlu bana." şeklinde konuştu.

Cırıt, konuşmasının sonunda tüm personele hakkını helal ederek müdürlük personellerinden helallik istedi.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli adına söz alan çalışanlar, Cırıt'a Edirne'ye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek yeni görevinin kendisine, Eskişehir'e ve tüm eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundular.