İnternetten Tanzim Satışlar Başladı

İnternetten Tanzim Satışlar Başladı
Tanzim satışlar internet üzerinden başladı.

Sebze ve meyve fiyatlarının yükselmesinin ardından başlanan tanzim satışları, internet üzerinden de yapılacak. PTT'nin online alışveriş sitesi EPttAvm'de tanzim satışlarına başlanacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, tanzim satışlarını değerlendirdi. Bakan Turhan, tanzim satışların yakın zamanda EPttAvm.com üzerinden yapılacağını söyledi. e-Tanzim projesiyle birlikte tanzim satış noktalarında bulunan meyve ve sebzeler, PTT'nin e-ticaret sitesi EPttAvm.com üzerinden satışa sunulacak.

Bakan Turhan, vatandaşların tanzim satış noktalarında saatlerce beklememeleri için e-Tanzim projesini hayata geçireceklerini söyledi.

E-Tanzim satışlarına ulaşmak için buraya tıklayınız.

SATIŞLAR BAŞLADI

EPttAvm'de tanzim satışlarına 8 ürünle başlandı. E-tanzim satışlarında fiyatlar havuç 2,50 TL, ıspanak 4 TL, salatalık 4 TL, biber 6 TL, patlıcan 4,50 TL, soğan 2 TL, patates 2 TL ve maydanoz 2,25 TL olarak belirlendi. Bir kişi, her bir üründen en fazla 3 kilogram satın alabiliyor. Kampanya 11 Şubat 2019 ile 30 Nisan 2019 tarihleri arasında geçerli olacak.

KARGO ÜCRETLİ

EPttAvm'den satın alınan tanzim satış ürünleri ücretli kargo ile adresinize ulaştırılıyor. Örneğin 1 kilogram biber ya da 1 demet maydanoz için kargo ücreti 3,70 TL. Ağırlığa göre kargo ücreti artıyor.

STOKLAR TÜKENİYOR

Tanzim satışlardaki birçok sebzenin stokları EPttAvm'de tükendi. Bazı ürünlerin satışına halen devam ediliyor. Stoku tükenen ürünlerin tekrar stoka girip satışa sunulacağı tahmin ediliyor.