İş Arayanları Bayram Ettirecek İş İlanı! Birçok Bölümden Mezun Çok Sayıda Personel İstihdam Edilecek

İş Arayanları Bayram Ettirecek İş İlanı! Birçok Bölümden Mezun Çok Sayıda Personel İstihdam Edilecek
Güncel ihtiyaçlar kapsamında, kurumlar personel alımları için Resmi Gazete'de iş ilanı yayımlamaya devam ediyor. Personel alımlarına dair ilanlar geliyor. Bu kapsamda, iş arayışında olup iş başvurusu yapacak vatandaşlar yayımlanacak...

Güncel ihtiyaçlar kapsamında, kurumlar personel alımları için Resmi Gazete'de iş ilanı yayımlamaya devam ediyor. Personel alımlarına dair ilanlar geliyor. Bu kapsamda, iş arayışında olup iş başvurusu yapacak vatandaşlar yayımlanacak ilanları büyük bir heyecanla beklerken gelen iş ilanları da yakından takip ediliyor.

Özel sektörde yaşanan çalışma zorluğu başta olmak üzere pek çok nedenden dolayı deyim yerindeyse 'sırtını devlete dayamak isteyenler'in sayısı gün geçtikçe artıyor. Haklarının korunması, çalışma şartlarının rahatlığı sebebi ile vatandaşlar bakanlıklar ve bakanlıklara bağlı kuruş ve kuruluşlara alınacak personel alımları içim alarm kurmuş durumda.

Resmi Gazete’de bakanlıkların, kurum ve kuruluşların personel istihdam edeceği yönünde çok sayıda ilan yayımlandı. Gelen son ilana göre ise İçişleri Bakanlığı'na bağlı bir kuruma daha personel istihdamı sağlanacak.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD), uzman yardımcısı alımı yapacağını Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla duyurdu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez teşkilatında görevlendirilecek 43 uzman yardımcısını bünyesinde istihdam edeceğini duyurdu. AFAD'a alınacak 43 uzman yardımcısı, sözlü sınav sonucuna göre istihdam edilecek.

AFAD Hangi Bölümlerden Mezun Personel Alıyor?

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda, AFAD tarafından, üniversitelerin maliye bölümünden mezun 10, istatistik bölümünden mezun 4, uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümlerinden mezun 4, hukuk bölümünden mezun 3, gazetecilik, basın ve yayın, halkla ilişkiler ve tanıtım, yeni medya ve iletişim bölümlerinden mezun 2, işletme, iktisat, kamu yönetimi, çalışma ekonomisi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, endüstri ilişkileri, siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümlerinden mezun 20 kişi olmak üzere toplamda 43 afet ve acil durum yönetimi uzman yardımcısı istihdam edileceği ifade edildi.

AFAD Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman?

Adaylar, başvurularını 23-30 Ocak 2023 tarihleri arasında "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresinden elektronik ortamda gerçekleştirebilecek.

Giriş sınavı sözlü olarak AFAD Başkanlığı binasında, 27 Şubat ile 3 Mart tarihleri arasında yapılacak.

Başvuru şartları ve aranan niteliklere dair bilgilere ulaşmak isteyen adaylar "www.afad.gov.tr" internet sitesini ziyaret ederek istedikleri bilgilere erişebilecek.