İŞKUR, KPSS şartsız 8650 TL maaşla binlerce güvenlik görevlisi, temizlik personeli alıyor

İŞKUR, KPSS şartsız 8650 TL maaşla binlerce güvenlik görevlisi, temizlik personeli alıyor
Kişilere özel olanaklar dahilinde sunulacak olan destek imkanların her geçen gün geniş standartlar dahilinde her geçekleşmesi kişileri ilgilendiren en önemli detay unsurları arasında bulunuyor. Okur-yazar ilkokul mezunu olan kişiler...

Kişilere özel olanaklar dahilinde sunulacak olan destek imkanların her geçen gün geniş standartlar dahilinde her geçekleşmesi kişileri ilgilendiren en önemli detay unsurları arasında bulunuyor. Okur-yazar ilkokul mezunu olan kişiler İŞKUR temizlik personeli kadrosuna istihdam edebiliyorlar. Temizlik personeli kadrosuna istihdam ederek kişiler her açıdan ayrıcalıklı bir hizmet olanağından faydalanıyorlar. İŞKUR ile işe başlayanların avantajlı oldukları düşünülmektedir. Bunun sebebi İŞKUR tarafından bulunan işlerde kişinin garantili bir iş baş vurusu yapıyor olmasıdır.

İŞKUR İmkanları Genişletiyor!

İŞKUR ailesinin sunmuş olduğu avantajlı hizmet teklifleri her geçen gün genişliyor. İŞKUR son günlerin en büyük iş istihdam kampanyasını başlatma kararı alarak sizlere bu alanda ayrıcalıklı bir hizmet süreci sunmayı başarıyor. Bu süreçte aynı zamanda güvenlik görevlisi olma imkanlarından yararlanan kişi sayısında da artışlar yaşanıyor.

İŞKUR her geçen gün iş istihdam hizmetlerini genişletiyor ve böylelikle sizlere geniş olanaklar dahilinde bir hizmet olanağı sunmayı başarıyor. Birinci sınıf işçilik standartlarına ev sahipliği yapan İŞKUR ailesi birçok alanda iş istihdam olanını T.C. kimlik kartına sahip olan herkese sağlıyor. İŞKUR’a başvurarak kendinize en uygun işi bulabilir ve çalışabilirsiniz.

İŞKUR İstihdam Sahası Artıyor!

İŞKUR istihdam alanı dahilinde iş olanaklarına başvuru yapmak istiyorsanız bu süreçte yapmanız gereken dijital ortamlardan başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmektir. Başvuru işlemlerinizi gerçekleştirerek ayrıcalıklı bir hizmet döngüsünden faydalanarak siz de İŞKUR’un hizmet olanaklarından faydalanma fırsatlarına sahip olabilirsiniz. İŞKUR son günlerin en popüler hizmetlerini sizlere birinci sınıf hizmet standartları dahilinde sunmayı başarıyor.

İŞKUR 5000 temizlik görevlisi ilanının ardından kişiler çılgına döndü ve hemen şubelere akın etmeye başladı. Okur-yazar ilkokul mezunu olmak başvurudan yararlanmak için yeterlidir. Hızlı ve güvenli bir iş için öncelikle İŞKUR’a başvurup sonucu beklemeye başlayabilirsiniz.