İstanbul Havalimanı Bir İlke Daha İmza Atıldı!

İstanbul Havalimanı Bir İlke Daha İmza Atıldı!
İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA tarafından yapılan açıklamada, havacılık otoritelerinden görüş alınarak yapılan oylamaya 4 binden fazla okuyucu ve havacılık sektörünün önde gelen yöneticileri katıldı. Havacılık...

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA tarafından yapılan açıklamada, havacılık otoritelerinden görüş alınarak yapılan oylamaya 4 binden fazla okuyucu ve havacılık sektörünün önde gelen yöneticileri katıldı. Havacılık sektörünün 14 farklı kategorisini değerlendiren "Air Transport Awards" yarışmasını önceki senelerde kazananlar arasında Singapur Changi, Dubai, Lizbon ve Doha havalimanları yer aldı.

İGA İstanbul Havalimanı ise ödül tarihinde üst üste üçüncü kez "en iyi havalimanı" ödülüne ulaşan ilk havalimanı oldu.

Sektör liderlerinin katılımıyla Kanada Montreal'de gerçekleştirilen törene, İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremler sebebi ile katılamadı.

Tören için İstanbul'dan aktarmalı Montreal'a giden Air Transport News (ATN) Genel Direktörü ve Üst Yöneticisi (CEO) Dr. Kostas Iatrou, Samsunlu'ya ödülü İstanbul Havalimanı'nda takdim etti.