İstanbul'da Hangi Vapur Seferleri İptal? Vapur Seferlerine Lodos Engeli

İstanbul'da Hangi Vapur Seferleri İptal? Vapur Seferlerine Lodos Engeli
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından sarı ve turuncu kodla uyarılan İstanbul yağmura teslim oldu. Yağmura hazırlıksız yakalanan İstanbullular zor anlar yaşandı. Yollarda oluşan su birikintileri hem yayalara hem de araç...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından sarı ve turuncu kodla uyarılan İstanbul yağmura teslim oldu. Yağmura hazırlıksız yakalanan İstanbullular zor anlar yaşandı. Yollarda oluşan su birikintileri hem yayalara hem de araç sahiplerine zor anlar yaşattı.

Öte yandan İBB vatandaşlara yönelik yaptığı duyuruda, "Olası olumsuz durumlarda lütfen ALO153 ile iletişime geçiniz" ifadelerine yer verdi.

İstanbul'da Vapur Seferlerine Lodos Engeli

İstanbul'da yaşanan olumsuz hava şartları sebebi ile de bazı vapur seferleri iptal oldu. Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş seferinde Moda uğramasının, Üsküdar-Aşiyan, Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu seferinde ring uğramasının yapılamadığı açıklandı.

Şehir Hatları AŞ'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuruda, lodos sebebi ile vapur seferlerinde aksama ve iptaller yaşandığı ifade edildi.

Twitter hesabından yapılan duyuruda, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş seferinde Moda uğramasının, Üsküdar-Aşiyan, Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu seferinde ring uğramasının yapılamadığı belirtildi.