Karaağaç Bağlantı Köprüsüne Kimin Adı Verilecek?

Karaağaç Bağlantı Köprüsüne Kimin Adı Verilecek?
2014 yılında Başbakan Binali Yıldırım'ın Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı döneminde temelini attığı ve geçen aylarda araç trafiğine açılan Karaağaç bağlantı köprüsünün adı belli oldu.

2014 yılında Başbakan Binali Yıldırım'ın Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı döneminde temelini attığı ve geçen aylarda araç trafiğine açılan Karaağaç bağlantı köprüsünün adı belli oldu. AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, köprüye "Dr. Mehmet Müezzinoğlu" isminin verileceğini açıkladı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı döneminde 2014 yılında temelini attığı Edirne-TEM Karaağaç Bağlantı Yolu Köprüsü, Yıldırım tarafından törenle hizmete açılmıştı. Meriç ve Tunca Nehri’nde yaşanan taşkınlar sonucunda mağduriyetlerin ortadan kaldırılması amacıyla yapılan köprüye, açılışından bu yana Karaağaç Köprüsü deniliyordu.

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, dün gerçekleştirdiği toplantı ile Karaağaç Köprüsü’nün yeni adını açıkladı. Akmeşe, konuşmasında teşkilat çalışmalarının devam ettiğini ve Bakanlar Kurulu’nda değişiklik olduğunu söylerken: "Gerçekten Edirne’ye çok büyük hizmetleri geçmiş olan, Edirne’ye yapılan bütün yatırımlarda çok büyük desteği olan Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu bir görev değişikliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığını, kabinemizin en genç bayan milletvekili Julide Sarıeroğlu'na devretti. Tabi bu makamlar geçicidir. Bir gün bakan olabilirsiniz, sonra milletvekili olabilirsiniz. Sonra bir bakarsınız ki tekrar başka bir göreve gelmişsiniz." ifadelerine yer verdi.

"MÜEZZİNOĞLU'NU UNUTMAYACAĞIZ"

Mehmet Müezzinoğlu'nun gerek Edirne’de gerekse partililer tarafından çok sevilen bir üyeleri olduğunu söyleyen Akmeşe: "Biz de ona Edirne’ye katkılarından dolayı, Edirne’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Çünkü Edirne’nin her ilçesinde Sayın Müezzinoğlu’nun bir izi var. O süreçte Edirne’ye çok büyük yatırımlar yapıldı. En küçük ilçemize bile müthiş bir hastane kazandırdık. Bundan dolayı Sayın Müezzinoğlu’na teşekkür ediyoruz. Daha yeni ve önemli görevlere gelecektir. Biz Mehmet Müezzinoğlu’nu unutmayacağız ve unutmak da istemiyoruz. Bu vesileyle biz, Sayın Başbakanımızın da katılımıyla açılan Karaağaç Köprüsü’nün adı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Karaağaç Köprüsü olarak Bakanlıktan onaylandı. Biz bu vesileyle de Mehmet Müezzinoğlu’nu unutmayacağız." dedi. 

Kaynak