Karamollaoğlu, Gürkan'ı Ziyaret Etti

Karamollaoğlu, Gürkan'ı Ziyaret Etti
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti.Gürkan’a görevinde başarılar dileyen Karamollaoğlu: "Allah yardımcınız olsun. Belediyecilik zevkli ama zor bir...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Gürkan’a görevinde başarılar dileyen Karamollaoğlu: "Allah yardımcınız olsun. Belediyecilik zevkli ama zor bir iş, çünkü halkın her türlü talebi ile karşı karşıyasınız. Hepsini çözmeye ne imkanınız ne de yetkiniz var. Ama ilgilenmeseniz de olmaz. Onun için belediye başkanları ister istemez dert babası olur." dedi.

Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürkan: "Belediyeciliği şöyle tanımlıyorum: Yaptığınız ne varsa konuşulmaz, yapmadığınız ne varsa hep gündemdedir. Bunu anormal karşılamamak lazım, bu insanın fıtratında vardır. Edirne gibi bir başkentte, belediye başkanlığı yapmak manevi anlamda, onursal anlamda, sorumluluk anlamında çok değerli." diye konuştu.

Karamollaoğlu'nun aynı zamanda kıdemli bir belediye başkanı olduğuna değinen Gürkan: "Kısa bir süre önce ben de il başkanlığınızı ziyaret etmiştim. Edirne için ne yapabiliriz diye. Çünkü siyaset halka hizmet için bar. Siyaset bir amaç değil, sadece bir araç. Edirne, her türlü siyasi anlayışın ve görüşün üzerinde olmalı. Edirnelilerle bu anlayışı dört yıl sürdürdük, sürdürmeye de devam edeceğiz." dedi.

Gürkan, daha sonra Karamollaoğlu ve beraberindekileri 118 yıldır belediye binası olarak kullanılan tarihi binayı gezdirerek Atatürk Odası ve tarihi binanın duvarlarını süsleyen birbirinden değerli tablolar hakkında bilgi verdi. Edirne Jet Haber