Kartopu Derneğinin 10. Yılı 'Limitsiz Balık'la Kutlanacak

Kartopu Derneğinin 10. Yılı 'Limitsiz Balık'la Kutlanacak
Kartopu Enez Gönüllüleri Derneğinin kuruluşunun 10. yılı Geleneksel Günbatımı Gecesi'nde kutlanacak.

Kartopu Enez Gönüllüleri Derneğinin kuruluşunun 10. yılı, Geleneksel Günbatımı Gecesi'nde kutlanacak.

Kartopu Enez Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Günbatımı Gecesi bu yıl 31 Temmuz'da yapılacak. Gecede 2019 yılı Kartopu Ödülleri de sahiplerini bulacak. Yapılacak etkinlikle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı İsmet Esengin, dernek kuruluşunun 10. yılı sebebiyle gecenin daha dolu ve renkli geçmesi için çalıştıklarını söyledi.

Davetiyelerin hazırlandığını belirten Esengin: "Limitsiz balık menülü, yemekli gecemizde her yıl olduğu gibi bu yıl da Kartopu Ödüllerimizi sahiplerine sunacağız." dedi.

Enez Kaymakamlığı ve Enez Belediyesinin desteklemesi hatta üstlenmesi durumunda Enez'de yöresel ürünleri, lezzetleri ve kadın üreticileri ön plana çıkarmak ve tanıtımlarını yapmak amacıyla 3-4 Ağustos'ta Üretici Kadınlar ve Enez Lezzetleri konulu bir etkinlik yapılabileceğini belirten Esengin: "Bu 2 günlük etkinlik boyunca Enez'e sanatıyla, üretimiyle, çalışmalarıyla katkı veren Enez ve köylerinden kadınlarımızın üretimleri ve Enez'e özgü lezzetler satışa sunulacak, sergiler açılacak, söyleşiler yapılacak, yarışmalar düzenlenip ödüller dağıtılacak." dedi.

Üretici Kadınlar ve Enez Lezzetleri konulu etkinlik tarihlerinde Dedeağaç Ainos Derneğinden 40-50 konuğun 1 gece konaklamalı olarak Enez'e gelmeyi planladıklarını belirten Esengin, etkinlikle ilgili taslak programın yakın zamanda Enez Kaymakamı Elif Canan Tuncer ve Belediye Başkanı Özkan Günenç'e sunulacağını söyledi.