Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic Barıştı

Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic Barıştı
Bir zaman yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen sosyal medya fenomenleri Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic'in araları açılmış ve ikili dostluklarını noktalamıştı. İkiliden sevenlerini sevindirecek bir haber geldi.Sarmaş Dolaş Dans EttilerGeçtiğimiz...

Bir zaman yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen sosyal medya fenomenleri Kerimcan Durmaz ve Danla Bilic'in araları açılmış ve ikili dostluklarını noktalamıştı. İkiliden sevenlerini sevindirecek bir haber geldi.

Sarmaş Dolaş Dans Ettiler

Geçtiğimiz akşam Zeynep Bastık konserine giden Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz arasındaki buzlar eridi. Konserde buluşan ikili, dans ederek küslüğü bitirdi. Durmaz, barışma haberini Instagram'dan "Yeto bu ayrılık" notu ile duyurdu.

Kerimcan ve Danla Neden Küstü?

Kerimcan Durmaz, Danla Bilic ile küsme sebeplerine ilişkin "Birkaç kez Danla Bilic'in kanalına video çektik. Çok sevildi, 10 milyon izlendi. Danla her istediğinde ben hep kanalına gittim. Ama ben Danla'yı kanalıma çağırınca 'Menajerimle görüşmem gerekiyor' dedi ve sonra haber vermedi. Ben de sinirlenip takipten çıktım." ifadelerini kullanmıştı.