Kılıçdaroğlu'ndan Milliyetçilik Vurgusu

Kılıçdaroğlu'ndan Milliyetçilik Vurgusu
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'da miting düzenledi. Düzenlediği mitingde ise işsizlik, milliyetçilik, yolsuzluk, ekonomik problemler, öğrencilerin problemleri gibi gündemdeki konulara...

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'da miting düzenledi. Düzenlediği mitingde ise işsizlik, milliyetçilik, yolsuzluk, ekonomik problemler, öğrencilerin problemleri gibi gündemdeki konulara değindi.

Milletçilik vurgusu yapan Kılıçdaroğlu, mitingde şunları kaydetti:

30 bin kişi işsiz, iş bekliyor. Bunun çözülmesi lazım. Taşeron işçilerin bir kısmına kadro verdiler bir kısmına vermediler. Biz gelince kadrolarını yapacağız. Ayrıca devlet taşeron işçi çalıştırmaz. Burası aynı zamanda görkemli bir turizm şehri olabilir. Belediyeyi bize verdiğiniz zaman onu da yapacağız.
Afyon aynı zamanda eğitimin de merkezi ama bu şehir kan kaybetti. Bunun için yol belli Millet İttifakı'na oy vereceksiniz. Şeker fabrikalarını kapattılar söz veriyorum yeniden açacağız. Onlar şeker ithal ediyorlar, buğday ithal ediyorlar, gübre ithal ediyorlar bir biz milliyetçiyiz diyorlar. Milliyetçi olan kendi ülkesine yatırım yapar.

Londra'nın bir mahallesinde bir bölümü alıp kapattılar. Sanıyorlar ki Bay Kemal bunları görmeyecek. Hayır efendim.