Kılıçdaroğlu'nun "Son Uyarısına" Altun'dan Yanıt

Kılıçdaroğlu'nun "Son Uyarısına" Altun'dan Yanıt
CHP Lideri ve Millet İttifakı'nın 13. cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter'dan "Son uyarımdır" notuyla" bir paylaşım yaptı. Yaptığı uyarıda ise şu ifadeleri kullandı:Son 10 güne 2 gün kaldı. Ben son uyarımı...

CHP Lideri ve Millet İttifakı'nın 13. cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter'dan "Son uyarımdır" notuyla" bir paylaşım yaptı. Yaptığı uyarıda ise şu ifadeleri kullandı:

Son 10 güne 2 gün kaldı. Ben son uyarımı yapayım. Fahrettin Altun, Serhat ve ekip arkadaşları Çağatay ile Evren; anlaşmaya çalıştığınız dark web dünyası, sizi yabancı istihbaratın eline düşürür. Cambridge Analytica'cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar çocuklar.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine karşılık bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İletişim Başkanlığına yönelik iddialarına şöyle cevap verdi:

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, ülkemizin stratejik iletişimi için gece gündüz demeden çalışan ve özellikle ülkemize dönük sistematik dezenformasyonla mücadelede büyük başarılar elde eden İletişim Başkanlığımızı, Başkan Yardımcılarım Çağatay ve Evren beyleri, Bilgi İşlem Daire Başkanım Serhat beyi, bir kez daha akıl ve izan dışı iftiralarla karalamaya çalışmış. Esef duyduk.

Bunun yanı sıra Kılıçdaroğlu'nun tweet'lerini yazan Ajans'ın, iftira niteliğinde ifadelerle TC kamu görevlilerini açıktan hedef gösterdiğini vurguladı.