Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 7. Bölüm Ne Zaman? Gala Gününde Kim Elenecek? Favori Yarışmacı Kim Seçildi?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 7. Bölüm Ne Zaman? Gala Gününde Kim Elenecek? Favori Yarışmacı Kim Seçildi?
Bugün Youtube kanalı üzerinden yayımlanacak olan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 7. bölüm, gala bölümü olacak. 5 yıl aradan sonra ilk kez bugün bir gala akşamı göreceğimiz programda kimin eleneceği de belli olacak. Peki, Kısmetse...

Bugün Youtube kanalı üzerinden yayımlanacak olan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 7. bölüm, gala bölümü olacak. 5 yıl aradan sonra ilk kez bugün bir gala akşamı göreceğimiz programda kimin eleneceği de belli olacak. Peki, Kısmetse Olur Gala gecesinde kim elenecek? Hangi yarışmacılar haftanın favori adayı seçildi? İşte tüm merak ettikleriniz...

Her Hafta 15 Bin TL'lik Ödül! 

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programına eklenen yeni özellikler arasında liderlik oylaması var. Aslında eski sisteme benzeyen bir işlevde olduğu söylenebilir. Yeni yarışmada evin lideri seçilen yarışmacı, yapılacak olan herhangi bir organizasyonda ilk söz sahibi olacak ve aynı zamanda dokunulmaz olup, hafta sonunda eleme potasına girmeyecek.

Favori adaylar, aynı zamanda ödül kazanmaya da aday oluyorlar. Haftanın sonunda verilecek olan 15 bin TL'lik ödül, en çok oy alan adaylar arasından seçiliyor.

Cumartesi Günkü Bölümde En Çok Oyu Kimler Aldı?

Cumartesi günü haftanın son yayınını yapan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde, kızlar evinden Cansel, Şeyda ve Yaren favoriliğe aday oldu. Ancak aralarından Şeyda, en çok oyu alarak evin lideri seçildi.

Erkekler evinden ise Erol, Oğulcan, Erhan ve Serdar aday olurken, favori isim Oğulcan seçildi.

Favori Adaylara Ne Olacak?

Programın önceki versiyonunda da olduğu gibi, kızlar ve erkekler evinden çıkarılan birer favori aday, hem ödüle ismini yazdırırken hem de eleme potasına girmeyecek. Ancak kızlar evinden erkekler için ve erkekler evinden de kızlar için eleme adayı seçilecek.

Herkesin karşı evinden bir isim yazacağı ve eleme potasına sokacağı aday ise bugünün eleme adayı olacak. Kızlar ve erkekler evinden birer aday çıkarken, elenen adayın olduğu evdeki favori aday, ödülü alamayacak. Yani, bugün elenmeyen evin favorisi 15 bin TL'lik ödülün sahibi olacak.