Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde İlk Kırmızı Oda Görüşmeleri Başlıyor!

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde İlk Kırmızı Oda Görüşmeleri Başlıyor!
Pazartesi günü ilk kez 5 yıllık aradan sonra tekrar başlayan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programı, bugün, üçüncü bölümünde 'kırmızı oda' randevularına başlıyor.Neler Olmuştu? Programın ilk bölümünde bildiğiniz...

Pazartesi günü ilk kez 5 yıllık aradan sonra tekrar başlayan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programı, bugün, üçüncü bölümünde 'kırmızı oda' randevularına başlıyor.

Neler Olmuştu? 

Programın ilk bölümünde bildiğiniz üzere tüm adaylar bir bir Öykü Serter'le bir araya gelerek kendilerini tanıtmış, daha sonra da evin içinde birbirlerini tanımaya başlamıştı. Yarışmanın ilk günü yarışmacılar birbirlerini tanımaya çalışırken, Öykü Serter hem kız hem de erkekler evine anlık olarak birbirlerinin evlerini göstermişti.

Tek tek erkeklerin gelip kadın yarışmacılara kendilerini tanıttığı ilk bölümde, Sedat'ın Aybüke'ye 'sana saygı duymuyorum' sözleri gerginliğe neden olmuştu. Boynuna 'Çakal' dövmesi yaptırdığı için eleştiri yağmuruna tutulan Aybüke'yi Öykü Serter savunmuş ve Sedat'ı üslubu konusunda uyarmıştı.

İlk bölümün sonunda ise gelin adayları favori damat adaylarını oylamış, oylamada da Serdar kazanmıştı. Serdar ise Şeydanur'a romantik bir yemek teklifinde bulunmuştu.

İkinci Bölümden Kavga Etmeye Başladılar!

Programın ikinci bölümünde ise kızlar erkekler evine gidip kendilerini bir bir tanıtmaya başladılar. Adayları tanımaya çalışan erkekleri aynı zamanda gelinler evinden ekrana verilen görüntülerle şoke etti. Yaren'in sürekli olarak para içerikli konuşmaları çoğu yarışmacıyı rahatsız ederken, bazıları da bunu dürüst buldu. Ancak yaşananlar sadece bunlarla sınırlı da değildi...

Daha sonra ortaya çıkan bir yaş tartışması, Aybüke ve diğerleri arasında gerilime neden oldu. Yaşı küçük olduğu gerekçesiyle üslubuna dikkat etmesi gerektiğini söyledikleri Aybüke, 'özür dilerim ablalarım' diyerek daha da imalı bir yanıt verdi.

Erkekler Evinin Favorisi: Tuğçe

Öte yandan dün erkekler evinin yaptığı favori gelin adayı seçiminde Tuğçe en çok oyu aldı. Tuğçe ise romantik yemeğe çıkmak için Tolga'yı seçti.

Bugün Neler Olacak?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün üçüncü bölümü bu akşam saat 18.30'da Youtube kanalı üzerinden yayımlanacak. Tanıtım fragmanına baktığımızda Aybüke ve Sedat arasındaki gerilimin tırmandığını görüyoruz. Zeyd'in Yaren'in fiziki görünümü hakkında yaptığı yorum ise olay olacağa benziyor. Öte yandan Cansel'in 'böyle bir yüzsüzlük görmedim' lafları ise programa damgasını vuracağa benziyor.

Kırmızı Oda Heyecanı Başlıyor! 

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün Instagram hesabından paylaşılan bir posta göre, bugün itibariyle Kırmızı Oda görüşmeleri de başlıyor. Aybüke ve Tolga, Cansel ve Oğulcan ve diğerleri bugün Kırmızı Oda'da birbirlerini daha yakından tanıyacaklar.