Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'dan CHP'ye Seçim ve Bayram Mesajı

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'dan CHP'ye Seçim ve Bayram Mesajı
CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğulları, CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Ednan Arslan, Meclis üyeleri, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile birlikte parti üyelerinin katıldığı bayramlaşma...

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğulları, CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Ednan Arslan, Meclis üyeleri, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile birlikte parti üyelerinin katıldığı bayramlaşma töreninde Başkan Batur, 14 Mayıs'ta Türkiye'nin tamamen farklı bir ülke olacağına inandığını dile getirdi.

Gençlerin, kadınların, çocuklar, hayvanlar ve tüm ülkenin rahat bir nefes alacağını belirten Batur, bunun için tüm CHP'yi daha da çok çalışmaya çağırdı:

Kapı kapı dolaşmak lazım ve özellikle de partimize oy atmayacak kesimdeki vatandaşlarımızı ikna etmemiz lazım. Bu olmazsa olmaz seçimi, ya karanlık ya aydınlık seçimi. Geleceğimizle ilgili, sadece kendi geleceğimizle ilgili değil, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği ile ilgili bir seçim. Bunun için çok çalışmamız lazım.

Ayrıca, sandıklara sahip çıkmanın önemine de değinen Başkan Batur, İstanbul seçimlerinde nasıl sandıklara sahip çıkıldığını ve ıslak imzalara nasıl sahip çıkıldığını anlattı.

Sahada çalışmamızın karşılığı sandıklardır. Sandık görevlilerimizin, müşahitlerimizin, ıslak imza alınana kadar o sandık başından ayrılmamaları çok önemlidir. Çünkü manipülasyon yapacaklardır, haberler yayılacaktır, bu yüzden hiçbir sandık görevlisi arkadaşımız partiden haber gelmediği sürece sandıkların başından ayrılmayacaktır. İstanbul seçimini nasıl kazandık, ıslak imzalarla kazandık. Bütün partililerimize, Millet ittifakındaki tüm arkadaşlarımıza çok büyük iş düşüyor.

Öte yandan Batur, tüm partililerin bayramını kutladı. Ayrıca da 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimde Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olacağına inandığını söyledi.

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Ednan Arslan da, "Vatandaşların oylarına, Türkiye'nin geleceğine sahip çıkmak için tüm gücümüzle ve örgütümüzle sandıklarda mücadele edeceğiz. Bu süreçte uyumak ve dinlenmek yok. Çankaya Köşkü'ne Kemal Kılıçdaroğlu'nu çıkarana kadar mücadelemiz devam edecek." şeklinde konuştu.