Korkutan Deprem! Ege Bölgesi Yine Beşik Gibi Sallandı

Korkutan Deprem! Ege Bölgesi Yine Beşik Gibi Sallandı
Son dakika deprem haberleri, Ege Bölgesi’nde sık sık meydana gelen depremlerden sonra çok sayıda vatandaş tarafından en çok araştırılan konular arasında ilk sırada bulunuyor. Son dönemde birçok deprem meydana geliyor ve yaşanan...

Son dakika deprem haberleri, Ege Bölgesi’nde sık sık meydana gelen depremlerden sonra çok sayıda vatandaş tarafından en çok araştırılan konular arasında ilk sırada bulunuyor. Son dönemde birçok deprem meydana geliyor ve yaşanan depremlere ilişkin bildirimler yapılıyor.

Türkiye'de özellikle de Ege Bölgesi’nde yaşanan depremlerin sayısı son zamanlarda bir hayli arttı. Vatandaşlar, Kandilli Rasathanesi ya da AFAD tarafından yapılacak deprem bildirimini korkuyla bekler hale geldi. Uzmanlar tarafından da depremlerin artacağı ve daha büyük depremlerin meydana geleceği uyarısı yapılıyor. Uzmanlar, her defasında önlem ve tedbirlerin alınması gerektiği uyarısında da bulunuyor.

Ege Denizi'nde art arda meydana gelen depremlerin büyük depremlerin habercisi olup olmayacağı merak ediliyor. Büyüklükleri 3-4-5 arasında değişen depremlere son olarak bu sabah yaşanan 3,8 büyüklüğündeki deprem eklendi.

Deprem 11 Km Derinlikte Meydana Geldi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü (AFAD) tarafından yapılan duyuruda Ege Denizi'nde saat 06,52'de bir deprem meydana geldiği açıklandı. Merkez üssü Aydın'ın Kuşadası ilçesi olan deprem 3,8 büyüklüğünde yaşandı. Meydana gelen depremin derinliği ise 11.1 km olarak ölçüldü.

Öte yandan, vatandaşları uykusundan uyandıran depremin çevre ilçe ve illerde de hissedildiği ifade edildi.