Korkutan Deprem! O İl Yine Beşik Gibi Sallandı

Korkutan Deprem! O İl Yine Beşik Gibi Sallandı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan son açıklamada, Düzce'de yeni bir depremin yaşandığı ifade edildi.Meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Düzce'nin Gökyaka ilçesi olarak...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan son açıklamada, Düzce'de yeni bir depremin yaşandığı ifade edildi.

Meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Düzce'nin Gökyaka ilçesi olarak açıklandı. Saat 12.00'de yaşanan depremin derinliği ise ilk belirlemelere göre 11.79 km olarak tespit edildi.

Geçtiğimiz Gün 5.9'la Sallanmıştı

Öte yandan, geçtiğimiz gün Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde meydana gelen deprem saat 04.08 sıralarında yaşanmıştı. Tüm Türkiye'de korkuya sebep olan deprem, İstanbul dahil çok sayıda ilde hissedilmişti.

AFAD'ın yaptığı açıklamada 5.9 büyüklüğünde meydana gelen deprem saat 04.08’de yaşanmıştı.

AFAD açıklamasında “Geçmiş olsun Düzce. Gölyaka ilçesinde saat 04.08’de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Düzce, Ankara, İstanbul ve Sakarya AFAD ekipleri bölgeye sevk edilmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz.” demişti.

23 Kasım'da meydana gelen depremin 6,81 kilometre derinlikte yaşandığı tespit edilmişti.