Korkutan Deprem! O İl Yine Beşik Gibi Sallanıyor

Korkutan Deprem! O İl Yine Beşik Gibi Sallanıyor
Ege Bölgesi’nde art arda depremler meydana geliyor. Son dakika depremler, son depremler vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konuların başında geliyor. Son zamanda yaşanan depremlerin sayısında büyük bir artış görüldü,...

Ege Bölgesi’nde art arda depremler meydana geliyor. Son dakika depremler, son depremler vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konuların başında geliyor. Son zamanda yaşanan depremlerin sayısında büyük bir artış görüldü, depremler peş peşe yaşanıyor ve yaşanan depremlere ilişkin bildirim üstüne bildirim yapılıyor.

Yurtta özellikle de Ege Bölgesi’ndeki meydana gelen depremlerin sayısı giderek fazlalaştı. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamada da depremlerin daha sık yaşanacağı ve büyük depremlerin meydana geleceği ifade edilirken önlem ve tedbirler konusunda uyarılar her defasında yenileniyor.

Ege Bölgesi Beşik Gibi Sallanıyor

Ege’de peş peşe yaşanan depremlerin büyük depremlerin habercisi olup olmayacağı ise çok sayıda vatandaş tarafından merak ediliyor. Büyüklükleri değişerek yaşanan depremlere sabaha karşı bir yenisi eklendi.

Datça'da Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Muğla'nın Datça ilçesinde deprem yaşandı.

AFAD'ın verilerine göre merkez üssü Datça ilçesi olan depremin 3.7 büyüklüğünde olduğu öğrenildi.

Meydana gelen depremin saat 05:33'te yaşandığı ve  yerin 7 km derinliğinde meydana geldiği belirtildi.

Bodrum'da Deprem

Öte yandan, geçtiğimiz gün AFAD tarafından yapılan açıklamada Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde bir deprem yaşandığı belirtilmişti.

AFAD verilerine göre merkez üssü Bodrum açıkları olan 4 büyüklüğünde deprem saat 10.49’da yaşanmıştı. Gelen depremin derinliği 6 kilometre olarak açıklanmıştı.