Korkutan Deprem! Vatandaşları Sokağa Döküldü

Korkutan Deprem! Vatandaşları Sokağa Döküldü
Yaşanan depremlere dair yeni bir bilgilendirme daha yapıldı. Gece yarısı yaşanan deprem çevre halkında korku meydana geldi.Son dönemde ülkemizde olduğu gibi dünya genelinde de korkutucu depremler meydana gelmeye devam ediyor. Dünya...

Yaşanan depremlere dair yeni bir bilgilendirme daha yapıldı. Gece yarısı yaşanan deprem çevre halkında korku meydana geldi.

Son dönemde ülkemizde olduğu gibi dünya genelinde de korkutucu depremler meydana gelmeye devam ediyor. Dünya genelinde de büyüklükleri git gide artan depremlerde zaman zaman can ve mal kayıpları yaşanıyor. Endişe, panik ve korkuya sebep olan depremlerde can ve mal kayıplarının olmaması ise yüreklere bir nebze olsun su serpiyor. Yurdumuzda olduğu gibi çok sayıda ülkede de uzmanlar, dünya genelinde depremlerin artacağını belirtip tedbir ve önlemlerin alınması gerektiği konusunda sık sık uyarıda bulunuyor.

Tosya İlçesinde Deprem

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan duyuruda Kastamonu'nun Tosya ilçesinde deprem yaşandığını açıklandı. Meydana gelen deprem 4.0 büyüklüğünde yaşandı.

Kandilli Rasathanesi'nin internet sitesinde yer alan verilere göre, saat 10.45'te merkez üssü Tosya'nın Çaybaşı Köyü'nde, Richter ölçeğine göre, yerin 1,9 kilometre derinliğinde bir deprem yaşandı.

Kastamonu merkez ve çevre ilçelerden hissedilen deprem kısa süreli paniğe sebep oldu. Tosya'da vatandaşlar sokağa çıkarak tehlikenin geçmesini bekledi.

Deprem sebebi ile herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı ifade etti.