Korkutan Deprem! 5.9 Büyüklüğündeki Depremden Sonra Beşik Gibi Sallanıyor

Korkutan Deprem! 5.9 Büyüklüğündeki Depremden Sonra Beşik Gibi Sallanıyor
Yeryüzünde yaşanan deprem sayısı gün geçtikçe artıyor. Türkiye'de olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler meydana geldi. Dünya çapında büyüklükleri değişen ve şiddetleri giderek artan depremlerde can ve mal kayıpları...

Yeryüzünde yaşanan deprem sayısı gün geçtikçe artıyor. Türkiye'de olduğu gibi dünya genelinde de korkutan depremler meydana geldi. Dünya çapında büyüklükleri değişen ve şiddetleri giderek artan depremlerde can ve mal kayıpları da meydana geliyor. Ülkemiz de olduğu gibi birçok ülkede de uzmanlar, depremlerinin artacağını ifade ederek önlemlerin alınması yönünde uyarılar yapıyor.

Önceki ay 5.9 büyüklüğünde depremle sarsılan Düzce'de artçı depremler yaşanmaya devam ediyor. Kandilli Rasathanesi'nin duyurduğu açıklamaya göre son depremin büyüklüğü 3.1 olarak ifade edildi.

23 Kasım Depreminin Artçıları Yaşanıyor

23 Kasım 2022 tarihinde 5.9 büyüklüğündeki büyük bir depremle korku yaşanan Düzce'de artçılar sürüyor. Kandilli Rasathanesi'nin duyurduğu son deprem bilgisine göre depremin büyüklüğü 3.1 olarak belirtildi.

Düzce Gölyaka'da, 23 Kasım'da yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem büyük bir korkuya sebep oldu. Merkez üssü Gölyaka olan deprem İstanbul, İzmir, Bolu, Bartın, Sakarya, Zonguldak, Ankara, Bursa, Kocaeli, Bursa, Kocaeli, Bilecik ve Kütahya kadar geniş bir alanda hissedildi.

Meydana gelen depremden sonra Düzce'de yaşanan artçılar da sürüyor.

Kandilli Rasathanesi, Düzce'de yaşanan son depremin büyüklüğü 3.1 olarak kaydedildi.