Korkutan İkinci Deprem! O İl Yine Beşik Gibi Sallanıyor

Korkutan İkinci Deprem! O İl Yine Beşik Gibi Sallanıyor
Son dakika deprem haberleri, Ege Bölgesi'nde sık sık meydana gelen depremlerden sonra en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Son zamanlarda çok sayıda deprem bildirimi yapılıyor.Türkiye'de özellikle de Ege Bölgesi'nden...

Son dakika deprem haberleri, Ege Bölgesi'nde sık sık meydana gelen depremlerden sonra en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Son zamanlarda çok sayıda deprem bildirimi yapılıyor.

Türkiye'de özellikle de Ege Bölgesi'nden yaşanan depremler bir hayli arttı. Vatandaşlar, AFAD veya Kandilli Rasathanesi tarafından yapılacak deprem bildirimini korku dolu gözlerle bekler oldu. Uzmanlar da daha büyük depremlerin yaşanabileceği uyarısını tekrarlar dururken önlem ve tedbirlerin alınması gerektiğinin de her defasında altını çiziyor.

Çevre İlçe ve İllerde de Hissedildi

Güne yine deprem haberleri ile başladık. Gece yarısı Muğla’da korkutan bir deprem meydana geldiğini duyurmuştuk. Muğla'da meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremin hemen ardından bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından değerlendirilen (ilksel) depremlere göre saat 04.16’da Muğla'da 2.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yaşanan depremin merkez üssünün yine Datça ilçesi olduğu belirtilirken, derinliği 24.4 kilometre olarak açıklandı.

Depreme dair herhangi bir can ve mal kaybı bildirimi yapılmazken depremin çevrede de hissedildiği aktarıldı.