Köylü Kadınlardan Mehmetçiğe Destek

Köylü Kadınlardan Mehmetçiğe Destek
Edirne'de her pazar günü açılan 'Kırsalın Doğal Köy Pazarı', bu sefer Saraçlar Caddesi'nde açıldı. Satışlardan elde edilen gelir Mehmetçiğe bağışlandı.

Edirne'de her pazar günü açılan 'Kırsalın Doğal Köy Pazarı', dün Saraçlar Caddesi'nde açıldı. Satışlardan elde edilen gelir Mehmetçiğe bağışlandı.

Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçiklere bir destek de Edirne'den geldi. Edirne'de her pazar günü cumartesi pazarında açılan 'Kırsalın Doğal Köy Pazarı', bu sefer Saraçlar Caddesi'nde açıldı. Satışlardan elde edilecek gelir Mehmetçiğe bağışlanacak.

Zeytin Dalı Harekatına destek kermesine katılan Edirne Valisi Günay Özdemir: "Afrin'deki bu operasyon sayesinde bütün ülkemizde milli birlik beraberlik ruhu oluştu. Geçmişten, tarihimizden gelen bu ruh hala canlı bir şekilde bütün Türkiye'de, bütün Türk dünyasında, bütün İslam dünyasında yaşıyor. Bundan gerçekten büyük mutluluk duyuyorum. Edirne'de de bugün bu milli ruhu hep beraber yaşıyoruz. Köylü kadınlarımız, pazar günleri köylü pazarında sattıkları ürünlerini bugün sadece Mehmetçiğimiz için satıyor." dedi.

Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır, Edirne'deki bu duyarlılıktan büyük memnuniyet duyduklarını söyleyerek: "Bu ülkenin her yerinde, her metrekaresinde bu duyarlılık var aslında. Ama Edirne'de bugün farklı bir yer buldu, kermes şeklinde düzenlendi." ifadelerini kullandı.

KERMES GELİRİ VALİ ÖZDEMİR'E TESLİM EDİLDİ

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nevzat Taşkın ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan; Saraçlar Caddesi'nde düzenlen kermesten elde ettikleri 22 bin TL'yi Edirne Valisi Günay Özdemir'e teslim etti. Teslim edilen gelir, gün içerisinde ilgili yardım hesabına aktarıldı. Edirne Jet Haber