Kreş Öğrencilerinden Huzurevi Ziyareti

Kreş Öğrencilerinden Huzurevi Ziyareti
Dünya Çocuk Günü ve Dünya Yaşlılar Günü'nde kreş öğrencileri huzurevine ziyaret gerçekleştirdi.

Dünya Çocuk Günü ve Dünya Yaşlılar Günü'nün aynı tarihe (1 Ekim) denk gelmesi sebebiyle Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Kreşi öğrencileri Edirne Huzurevi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Etkinliklere Edirne İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. M.İshak Yıldırım, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Selma Heves Yılmaz, Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Ali Kaya ve Dr. Onur Çakar, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Talha Sütçü, Birim Sorumluları Şube Müdürü Yıldıray Çetintaş ve Dr. Burcu Bakar katıldı.

Edirne İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Kreşi'nde kreş öğrencileriyle sohbet etti ve balon dağıttı. Daha sonra kreş öğrencileriyle birlikte Edirne Huzurevi'ne ziyaret düzenlendi ve kreş öğrencileri, huzurevinde kalanlara karanfil takdim etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden İl Sağlık Müdürü Kalkan, huzurevi sakinlerine sağlıklı ve uzun bir hayat temennisinde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Kalkan, yaptığı açıklamada: "Çocuklarımızın geleneklerimizi, değerlerimizi tanımalarına, sosyal sorumluluk bilinçlerinin gelişmesine katkıda bulunmak ve yaşlılarımızın torun özlemini gidermek istedik. Küçüklerimizin hayatlarına böyle bir değer nakşetmiş olurken büyüklerimiz de memnuniyetlerini dile getirdiler." şeklinde konuştu. Edirne Jet Haber