Kültür Merkezi'ne Recep Gürkan'ın Adı Verildi

Kültür Merkezi'ne Recep Gürkan'ın Adı Verildi
Edirne Belediyesi tarafından Süloğlu ilçesine yaptırılan kültür merkezine, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın ismi verildi.

Edirne Belediyesi tarafından Süloğlu ilçesine yaptırılan Süloğlu Belediyesi Çok Amaçlı Kültür Merkezi'ne Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın ismi verildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Süloğlu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yılı etkinliklerine katıldı. Kutlama programı, Edirne Belediyesi tarafından yaptırılan Süloğlu Belediyesi Çok Amaçlı Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Kültür Merkezi'ne Recep Gürkan'ın ismini verdiklerini açıklayarak, Belediye Meclisi kararını Gürkan'a takdim etti.

[irp posts="9914" name="Edirne Belediyesinden Süloğlu'na Çok Amaçlı Kültür Sarayı"]

Süloğlu Belediye Başkanı Ormankıran: "Şuan içinde bulunduğumuz salon, Edirne Belediyesi tarafından yaptırıldı. Süloğlu halkı olarak Başkan Recep Gürkan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Belediye Meclisi üyelerimizle birlikte buranın adının Süloğlu Belediyesi Recep Gürkan Çok Amaçlı Kültür Merkezi olması kararını aldık." diyerek Belediye Meclisi kararını Gürkan'a teslim etti.

Edirne Belediye Başkanı Gürkan da: "Elbette burası benim cebimden yapılan bir yer değil, Edirne Belediyesinin bütçesinden yapılan bir kültür merkezi. Az önce şunu gördüm, çok yerinde, çok doğru bir karar olmuş. Süloğluluların kurtuluşlarının 96. yılını kutluyorum. Bu kültür merkezi de Edirne halkından Süloğlu halkına bir armağan olsun." şeklinde konuştu.