Meteoroloji 8 İl İçin Sarı Kodlu Uyarı Yayınladı! Yoğun Sis Bekleniyor

Meteoroloji 8 İl İçin Sarı Kodlu Uyarı Yayınladı! Yoğun Sis Bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminlerine ilişkin açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, kış mevsiminin etkisini göstermesi ile birlikte, Meteoroloji'nin duyuruları pek çok kişi tarafından yakından takip...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahminlerine ilişkin açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, kış mevsiminin etkisini göstermesi ile birlikte, Meteoroloji'nin duyuruları pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor.

Yoğun Sis Bekleniyor!

Meteoroloji'mim açıklamasına göre, 5 Ocak saat 11.00'e kadar Trakya, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa'nın batısı ve Manisa'da özellikle gece ve sabah saatlerinde yer yer yoğun sis etkisini gösterebilir. Söz konusu açıklamada ''Yapılan son değerlendirmelere göre; Trakya, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa'nın batısı ve Manisa'da özellikle gece ve sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis beklendiğinden görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' ifadelerine yer verildi.

Muhtemel Risklere Dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yoğun sis nedeniyle ulaşımda aksama alabileceğini belirtti. 2 Ocak tarihinde başlayan sisin, 5 Ocak saat 11.00 gibi etkisini kaybedeceği düşünülüyor.