Meteoroloji Tam 36 İl İçin Kar Tarihini Verdi! Kara Kış Yolda...

Meteoroloji Tam 36 İl İçin Kar Tarihini Verdi! Kara Kış Yolda...
Meteoroloji'den yapılan bir son dakika açıklamasına göre çok sayıda ilde yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Tahminlere göre 10-15 Aralık tarihlerinde kara kışın geleceğini düşünen uzmanlar, 36 ili yoğun sağanaklarla ilgili...

Meteoroloji'den yapılan bir son dakika açıklamasına göre çok sayıda ilde yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Tahminlere göre 10-15 Aralık tarihlerinde kara kışın geleceğini düşünen uzmanlar, 36 ili yoğun sağanaklarla ilgili uyardı. İşte detaylar...

36 İlde Kuvvetli Yağış 

İstanbul, Ankara ve İzmir de dahil olmak üzere tam 36 il için sağanak ve kuvvetli yağış uyarısı verildi. Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'de ise kar yağışı beklendiğinin altı çizildi. Ayrıca oluşabilecek trafik problemleri için de vatandaşlara dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıda bulunuldu.

10-15 Aralık Tarihlerinde Kara Kış Geliyor 

10-15 Aralık tarihlerinde kış mevsimi normallerine döneceğimizi söyleyen uzmanlar, yağışların başlayacağı konusunda uyarıda bulundu.

Yoğun kar yağışının olacağı iller arasında ise İstanbul, Bursa, Bolu, Kocaeli, Çanakkale, Tekirdağ ve Balıkesir gösterildi.