MHP'li Erkan Hançer Silahlı Saldırıya Uğradı

MHP'li Erkan Hançer Silahlı Saldırıya Uğradı
MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer'in öldürülmesiyle ilgili henüz kesin bir detay bulunmuyor. Emniyet güçlerinin konuyla ilgili araştırması devam ederken cinayet anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri...

MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer'in öldürülmesiyle ilgili henüz kesin bir detay bulunmuyor. Emniyet güçlerinin konuyla ilgili araştırması devam ederken cinayet anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri bulundu.

MHP MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk, Twitter hesabından açıklama yaptı. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kahpeliğe dağ dayanmaz!. Evinin önünde kahpe bir pusuda hayatını kaybeden Kartal ilçe bşk yrd kardeşimiz Erkan Hançer’e Rahmet diliyorum. Bu şerefsiz pusucu Örgüt tetikçisinin bir an önce yakalanmasını diliyorum. Olayın takipçisi olacağız."

MHP de Açıklama Yaptı

MHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen açıklamada ise:

"Kartal ilçe başkan yardımcısı Sn. Erkan Hançer hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet geride kalanlara baş sağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Cenazemiz Samandıra Merkez Ebubekir Sıddık Camiinden ikindi namazına müteakip kaldırılıp Samandıra Mezarlığına defnedilecek." ifadelerine yer verildi.

Vurulma Anı

Erkan Hançer'in silahlı saldırıya uğradığı anlara ilişkin güvenlik kamerası kayıtları ise meydana çıktı. Edinilen kayıtlarda, saldırganın marketin dışında beklediği ve Erkan Hançer'in arkasından tek el silah sıktığı kaydedildi.