Milletvekili Gaytancıoğlu İle Birlikte Oldu, Şantaj Yaptı, Danışman Oldu

Milletvekili Gaytancıoğlu İle Birlikte Oldu, Şantaj Yaptı, Danışman Oldu
CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ile ilişki yaşayan Özlem Feraye Ö., şantaj yaparak kendisini ve kızını danışman yaptırdı, vekilden para aldı.

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ile ilişki yaşayan Özlem Feraye Ö., iddiaya göre şantaj yaparak kendisini ve kızını danışman yaptırdı, Gaytancıoğlu'ndan para istedi. Şantajların sonu gelmeyince Vekil Gaytancıoğlu soluğu Adliye'de aldı.

Osman Asiltürk'ün Sabah gazetesinde "Milletvekilinin yasak aşk çıkmazı şantajla danışmanlık adliyede bitti" başlığıyla yayınlanan haberine göre Özlem Feraye Ö., Milletvekili Gaytancıoğlu'na çıplak fotoğraflarıyla şantaj yaptı; kendini ve kızını danışman yaptırdı ve 130 bin TL para aldı.

Haberde; Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianameye göre 52 yaşındaki evli CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ile sanat öğretmeni Özlem Feraye Ö.'nün eskilere dayanan bir arkadaşlıkları olduğu, ikilinin 2017'de yeniden görüşmeye başladığı, internet üzerinde gerçekleşen görüşmelerin Ö. tarafından gizlice kayıt altına alındığı, geçen yıl Gaytancıoğlu'nun Ö.'ye artık görüşmek istemediğini söylemesi üzerine Ö.'nün ayrılmak istemediği ve kanser olduğunu belirterek elindeki çıplak görüntülerle şantaj yapmaya başladığı yer aldı.

Habere göre; Gaytancıoğlu, iddianame dosyasına giren ifadesinde: "2017'de TBMM'ye geldi. Kendisini tanıttı. Eski arkadaşım olması nedeniyle kendisini kabul ettim. Kızı E.Ö.K. için öğretmenlik sınavlarında yardımcı olmamı istedi. Yardımcı olamayacağımı söyledim. Sohbet biraz uzadı ve dışarı yemek yemeye çıktık. Yemeğin sonrasında bir otele geçtik ve burada cinsel ilişkiye girdik. Daha sonrasında birkaç kez beni arayıp davet etti. Bu buluşmaların bazılarında cinsel ilişki oluyordu. Bu görüşmelerin devamında Özlem kanser hastası olduğunu, benim yanımda kalmasının gerektiğini, bana aşık olduğunu, benden ayrılırsa hastalığının ilerleyeceğini, eşinin birlikteliğimizi öğrenmesi halinde durumun kötü olabileceğini söyleyerek üstü kapalı bir şekilde beni tehdit etti." dedi.

Haberde yer alan detaylara göre; Özlem Feraye Ö., elinde cinsel içerikli görüntülerinin olduğunu ve bu görüntüleri eşine göstereceği, kendisini mecliste işe almaması halinde sosyal medyada paylaşacağı şantajında bulundu. CHP'li Milletvekili Gaytancıoğlu ilk etapta tehdit ve şantajları dikkate almasa da işin ciddiyetini anlayınca Özlem Feraye Ö.'yü 2018 yılı kasım ayında danışman olarak işe aldı.

Gaytancıoğlu, ifadesinin devamında şunları anlattı: "Cinsel içerikli görüntüleri yayacağından bahisle beni tehdit etti. Kendisi bunları yapabilecek kabiliyettedir. Danışmanım olması sebebiyle tüm sosyal medya hesaplarımın şifreleri kendisinde mevcuttur. Bu dönem içerisinde beni fazlaca kıskanmaya başlamıştı. Hatta sosyal medya hesaplarımı inceleyerek kendi takdirine göre hesabımda bulunan kadın takipçileri takipten çıkıyordu." 

İddiaya göre Ö., 2019'da milletvekilini kalmış olduğu misafirhaneye çağırdı. İkili misafirhanede birlikteyken Feraye Ö.'nün eşi Ömer Ö. onları gördü. Ömer Ö., karısıyla cinsel birliktelik yaşayıp yaşamadıklarını sorması üzerine Gaytancıoğlu itiraf etti. Gaytancıoğlu: "Bu olayın ertesi gününde Özlem Feraye, benden eşi Ömer Ö. için 250 bin TL istedi. Bu parayı Ömer'e vereceğini ve Ömer'in kendisini rahat bırakacağını; aksi halde bana zarar vereceğini, ilişkimizi yayabileceğini hatta kızım Cansu'ya zarar verebileceğini söyledi. Ben de şeref ve haysiyetimi korumak ve kızıma zarar gelmesini önlemek için Ömer Ö.'nün hesabına makbuzlarda da görüleceği gibi 130 bin TL gönderdim."

Feraye Ö., şantajlarını devam ettirerek bu kez de kızı E.Ö.K.'yi geçen 17 Haziran'da danışmanı yaptı. Milletvekili, 4 Temmuz'da Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu. Soruşturmanın ardından Özlem Feraye Ö. ve kocası Ömer Ö. hakkında 24 Temmuz'da 'şantaj' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

MECLİS'TEKİ ODASINDAN KAÇTI

3 Temmuz'da TBMM'ye giden Feraye Ö., Gaytancıoğlu'na "Odana gideceğim" diyerek rezalet çıkartacağını söyledi. Gaytancıoğlu, odasına gelmemesini dışarıda bir yerde buluşabileceklerini söylese de Ö., bu teklifi reddetti. Gaytancıoğlu, hemen odasını terk ederek Meclis'ten ayrıldı.

"BORÇ KARŞILIĞI PARA ALDIK" YALANI

Özlem Feraye Ö. ve kocası Ömer Ö., şantaj ve şantajla alınan 130 bin TL'nin verilen borç karşılığında alındığını iddia etti. Savcılıkça yapılan dijital incelemede şantaj içerikli mesajların olduğu tespit edildi.

Haberin tamamı: Sabah gazetesi

OKAN GAYTANCIOĞLU KİMDİR?

1967 yılında Edirne'nin Havsa ilçesinde doğdu. Trakya Üniversitesi Ziraat Fakültesini bitirdi. Ziraat Mühendisi ve Doç. Dr. Öğretim Üyesidir. Trakya Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünde Araştırma Görevliliği, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcılığı, Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Genel Sekreterliği ve Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 4 kitabı, 11'i uluslararası olmak üzere 71 yayını bulunmaktadır. 25 ve 26. dönemde Edirne Milletvekili seçildi. Evli ve 1 çocuk babası.