Milli Emlak'tan 50 TL'ye satılık 2.el Peugeot, Skoda, Opel, Toyota, Renault, Nissan, Ford'lar...

Milli Emlak'tan 50 TL'ye satılık 2.el Peugeot, Skoda, Opel, Toyota, Renault, Nissan, Ford'lar...
Opel başta olmak üzere Toyota, Renault gibi dev araba markaları indirim olanaklarını kişilere sunarak kişilere ayrıcalıklı bir hizmet deneyimi kapsamında araç sahibi olma avantajını sunmuş oldular.50 bin liraya satılık araçların...

Opel başta olmak üzere Toyota, Renault gibi dev araba markaları indirim olanaklarını kişilere sunarak kişilere ayrıcalıklı bir hizmet deneyimi kapsamında araç sahibi olma avantajını sunmuş oldular.

50 bin liraya satılık araçların listesi de yayınlanmaya başladı. Skoda marka bazı araçların fiyatlarının 50 bin TL bandına düşüş göstermesiyle beraber araç sahibi olmak isteyenler heyecanlandılar. Özellikle oto- galeri şirketlerine yapılan bazı belli başlı yaptırımlarla beraber araç piyasasında sert düşüş trendi gözlemlendi. Milli Emlak tarafından satışa sunulan araçların markasına bakıldığında bu araçların çok büyük firmaların bilinen modelleri olduğu görülüyor. Sizler de bu araçlara çok uygun fiyatlarla sahip olmak isterseniz Milli Emlak üzerinden satışları takip edebilirsiniz.

Piyasada Hareketlilik Baş Gösterdi

İkinci el araç piyasası satışı yapan galerilere 6 bin kilometre sınırlaması getirildikten sonra araç piyasasındaki düşüşler hız kesmeden yaşanmaya devam ediyor. 2022 yılının son çeyreğine yavaş yavaş gittiğimiz şu şekilde 1,3 motor yapısına sahip birçok Opel Astra, Renault Symbol marka araç 50 bin TL bandından piyasaya sunuldu.

Piyasaya sunulan bu araçların en önemli özelliği avantajlı bir hizmet olanağını sizlere sunması olarak ön plana çıkıyor. Milli emlak tarafından yapılan açıklamalarda Skoda başta olmak üzere Nissan, Ford ve Peugeot marka araçlarda ciddi oranda düşüşlerin yaşanmasının beklendiği açıklanıyor. Bu indirimli fiyatlarla satışa çıkarılacak araçlara sizler de ulaşabilirsiniz.

Fiyatlar Çok Düştü!

Birçok aracın fiyatı 1 ay öncesine göre günümüzde yaklaşık olarak %35 oranın değer kaybetti. Başkan Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda yakın bir zaman diliminde yeni gelişmelerin piyasada yerini alacağını dile getirdi .Böylelikle araçlara yapılacak olan ikinci indirim olanaklarının gelişim göstermesi beklenen en önemli gelişmelerden biri konumunda bulunuyor. Milli emlak tarafından yapılan açıklamalarda kişilerin artık kolay bir şekilde araç sahibi olabileceklerine dikkat çekiliyor.