MSB Kahreden Haberi Duyurdu! Şehidin Var Türkiye

MSB  Kahreden Haberi Duyurdu! Şehidin Var Türkiye
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından kahreden bir haber geldi. MSB, bir askerimizin şehit düştüğünü duyurdu.Pençe Kilit harekatında yaralanan Üsteğmen Tunahan Yavuz tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.Milli Savunma Bakanlığı,...

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından kahreden bir haber geldi. MSB, bir askerimizin şehit düştüğünü duyurdu.

Pençe Kilit harekatında yaralanan Üsteğmen Tunahan Yavuz tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit harekatında yaralanan Üsteğmen Tunahan Yavuz'un tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı.

Şehadet Haberi Verildi

Pençe Kilit Operasyonunda yaralanmasından sonra bir süredir GATA’da tedavi altında olan Piyade Komando Üsteğmen Tunahan Yavuz’un acı haberi Bursa Mudanya'daki Halitpaşa Mahallesi’nde bulunan baba ocağına ulaştı. Şehadet haberini alan anne Zerrin ve baba Sadık Yavuz, oğullarının cenazesini almak üzere Ankara’ya gitti.

Türk Bayraklarıyla Donatıldı

Aile dostları Cengiz Geçgil de gözyaşlarına hakim olamadı. Her gün annenin oğluyla telefonla konuştuğunu ifade eden Geçgil, “Öncelikle hepimizin, yurdumuzun, milletimizin başı sağolsun. Allah bir daha bu acıları yaşatmasın. Anne baba ne zorlukları büyüttü Tunahan elimizde büyüdüler. Kardeşi var Efe Yavuz o da çok asker olmak istiyordu. Babası aynı şekilde emekli jandarma astsubay” şeklinde konuştu.

Şehit Tunahan Yavuz’un cenazesi yarın öğle namazını müteakip Mudanya ilçesi Güzelyalı Duran Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Mudanya Mezarlığına defnedilecek.

Evin dışı da bayraklar ile donatıldı.