Müdür Yardımcısı Cinsel İstismardan Tutuklandı

Müdür Yardımcısı Cinsel İstismardan Tutuklandı
Edirne'de bir lisede müdür yardımcısı olan 59 yaşındaki E.Y., 8 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edirne'de bir lisede müdür yardımcısı olan 2 çocuk ve 1 torun sahibi 59 yaşındaki E.Y., 8 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. E.Y., Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğünün idari soruşturması kapsamında açığa alındı.

Edinilen bilgiye göre, E.Y.'nin cinsel istismar iddiası, kız öğrencilerin olayı bir öğretmene anlatması ve öğretmenin okul müdürünü bilgilendirmesi sonucu Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün görevlendirdiği müfettişlerin raporları savcılığa iletilirken, Edirne Cumhuriyet Başsavcılığına E.Y. hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Kız öğrencilerin ifadelerinin alınmasının ardından E.Y. gözaltına alındı. Soruşturmanın ardından adliyeye sevk edilen E.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. E.Y., Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğünün idari soruşturması kapsamında açığa alındı.